Από το Φεβρουάριο έως το Μάιο, η διοργάνωση UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia θα επισκεφθεί πολλές ευρωπαϊκές πόλεις για να συγκεντρώσει ποδοσφαιρικά παπούτσια για πρόσφυγες. Στο trophy tour 2019, είχαν συνολικά συγκεντρωθεί από οπαδούς σε όλη την Ευρώπη 1.052 ζευγάρια ποδοσφαιρικών παπουτσιών.

Η διοργάνωση της UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia θα επισκεφτεί επτά ευρωπαϊκές πόλεις: τις Φρανκφούρτη, Βαρκελώνη, Ρώμη, Γενεύη, Μάντσεστερ, Άμστερνταμ και Βαρσοβία. Η περιοδεία θα δώσει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την ήπειρο την ευκαιρία να συναντήσουν τους θρύλους του αθλήματος σε κεντρικά σημεία των πόλεων, σε τοπικούς ερασιτεχνικούς συλλόγους, καθώς και σε σχολεία. Οι οπαδοί θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν το εμβληματικό τρόπαιο της UEFA Europa League.

Μέσω της διοργάνωσης του UEFA Europa League Trophy Tour, οι φίλαθλοι και οι παίκτες όλων των ηλικιών θα ενθαρρυνθούν να χαρίσουν ζευγάρια ποδοσφαιρικών παπουτσιών στο πλαίσιο της εκστρατείας #PassThemOn. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Παιδιών της UEFA, τα ποδοσφαιρικά παπούτσια θα μεταφερθούν στο στρατόπεδο προσφύγων Za'atari στην Ιορδανία και θα δοθούν σε νεαρούς Σύριους πρόσφυγες για να τους δώσουν τη δυνατότητα να παίζουν το άθλημα που αγαπούν.

Κάθε οπαδός που θα χαρίσει ένα ζευγάρι σε όλες τις πόλεις του Trophy Tour θα έχει την δυνατότητα να κερδίσει εισιτήρια για τον τελικό της UEFA Europa League στο Gdansk της Πολωνίας στις 27 Μαΐου. Οι δωρεές μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε στάδιο της διοργάνωσης UEFA Europa League Trophy Tour, καθώς και σε επιλεγμένες αντιπροσωπείες της Kia σε κάθε συμμετέχουσα χώρα.

"Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι ως Kia που επαναφέρουμε την διοργάνωση του UEFA Europa League Trophy Tour Driven για δεύτερη χρονιά", δήλωσε ο Artur Martins, επικεφαλής της Global Brand & Marketing στην Kia Motors Corporation. "Η τεράστια επιτυχία της πρώτης καμπάνιας έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς του ποδοσφαίρου όλων των ηλικιών να δώσουν τα παλιά ποδοσφαιρικά τους παπούτσια για έναν καλό σκοπό και φέτος ελπίζουμε να βοηθήσουμε τους νέους πρόσφυγες να απολαύσουν αυτό το θαυμάσιο παιχνίδι".

Ο Άγγλος σταρ του ποδοσφαίρου Michael Owen έχει προσχωρήσει στην εκστρατεία #PassThemOn 2020 ως παγκόσμιος πρεσβευτής για το UEFA Europa League Trophy Tour 2020 Driven by Kia και θα είναι παρόν στο Ίδρυμα για τα Παιδιά και την Kia στο στρατόπεδο προσφύγων Za'atari στην Ιορδανία τον Ιούλιο, για να παραδώσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Η διοργάνωση της UEFA Europa League Trophy Tour Driven by Kia ξεκινά στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 16 Μαΐου, πριν από τον τελικό της UEFA Europa League στο Gdansk της Πολωνίας στις 27 Μαΐου.

Πρόγραμμα UEFA League Trophy Tour – Driven by Kia:

  • Φρανκφούρτη, Γερμανία: 7 – 8 Φεβρουαρίου
  • Βαρκελώνη, Ισπανία: 21 Φεβρουαρίου
  • Σαλόνι Γενεύης, Ελβετία: 3 – 11 Μαρτίου #PassThemOn showcase
  • Ρώμη, Ιταλία: 13 – 14 Μαρτίου
  • Άμστερνταμ, Ολλανδία: 27 – 28 Μαρτίου
  • Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο: 1 – 2 Μαΐου
  • Βαρσοβία, Πολωνία: 15 – 16 Μαΐου

Kia Motors Corporation (www.kia.com) – κατασκευαστής οχημάτων υψηλής ποιότητας, που προορίζονται όχι μόνο για όσους είναι αλλά και όσους αισθάνονται «νέοι» – ιδρύθηκε το 1944 και είναι η παλαιότερη βιομηχανία κατασκευής μηχανοκίνητων οχημάτων στην Κορέα. Κατασκευάζει περισσότερα από 3 εκατομμύρια οχήματα τον χρόνο σε 14 μονάδες κατασκευής και συναρμολόγησης σε 5 χώρες, που στη συνέχεια διαθέτει μέσω ενός ευρύτατου δικτύου αντιπροσώπων και εισαγωγέων σε 180 χώρες. H Kia σήμερα απασχολεί πάνω από 51.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τα ετήσια έσοδά της ανέρχονται σε σχεδόν 45 δισεκατομμύρια δολάρια. H Kia είναι ο μέγας χορηγός του Australian Tennis Open, επίσημος συνεργάτης της FIFA και επίσημος χορηγός του Κυπέλλου UEFA. Το σλόγκαν της Kia Motors Corporation είναι: “The Power to Surprise” (H Δύναμη που εκπλήσσει) και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να εκπλήσσει τον καταναλωτή ξεπερνώντας τις προσδοκίες του με καινοτομίες και πρωτοπορίες στο χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις