• Παγκόσμιες Πρεμιέρες του ολοκαίνουριου i20 και του Νέου i30, με τις οποίες η Hyundai θα παρουσιάσει τις τελευταίες εκδόσεις δύο κορυφαίων μοντέλων της στην Ευρώπη
  • Το νέο EV concept "Prophecy" της εταιρείας επεκτείνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία "Sensuous Sportiness"
  • Η Press Conference της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου στις 11:45 π.μ. στο Hall 4, όπου η Hyundai θα αναδείξει ότι «η πραγματική πρόοδος βρίσκεται στον αέρα»
  • Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την Press Conference στο link: hyundai.news/gims-2020

Παράλληλα με τις Παγκόσμιες Πρεμιέρες του ολοκαίνουριου i20 και του νέου i30, η Hyundai θα παρουσιάσει το νέο EV concept car “Prophecy”, το οποίο αποτελεί την τελευταία έκφραση της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της εταιρείας "Sensuous Sportiness".

Η αναφορά «Η πραγματική πρόοδος είναι στον αέρα» παραπέμπει στο νέο όραμα της Hyundai, «Progress for Humanity», με το οποίο η εταιρεία στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων υιοθετώντας μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση στη μελλοντική κινητικότητα.

Επιπρόσθετα, η Hyundai θα αποκαλύψει την επόμενη πτυχή της σχεδιαστικής της φιλοσοφίας, "Optimistic Futurism", η οποία στοχεύει στην εξισορρόπηση της φύσης και της τεχνολογίας, της συγκίνησης και της πρακτικότητας. Για να τονίσει αυτή τη φιλοσοφία, η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα νέο concept EV βασισμένο στην ηλεκτρική σπονδυλωτή πλατφόρμα της.

Τόσο το ολοκαίνουργιο i20 όσο και το Νέο i30 θα πραγματοποιήσουν τις Παγκόσμιες Πρεμιέρες τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2020. Το ολοκαίνουργιο i20 διαθέτει εντελώς νέα σχεδίαση και αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο στην Ευρώπη με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai «Sensuous Sportiness».

Αντίστοιχα, το Νέο i30 διαθέτει πλήθος σχεδιαστικών αναβαθμίσεων, όπως ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέους προβολείς LED, που προσφέρουν μια ισχυρότερη, πιο έντονη και πιο ελκυστική εμφάνιση.

Ταυτόχρονα με το Νέο i30, η Hyundai θα κυκλοφορήσει μια έκδοση N Line του δημοφιλούς i30 Wagon, που σημαίνει ότι το σπορ trim level της εταιρείας θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά σε όλους τους τύπους αμαξώματος του i30.

"Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα δείξουμε ότι για τη Hyundai η πραγματική πρόοδος είναι στον αέρα. Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους περισσότερα από τα τρία τέταρτα του στόλου μας θα είναι ηλεκτροκίνητα", δήλωσε ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing και Product της Hyundai Motor Europe. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το νέο ηλεκτροκίνητο concept car μας, καθώς και τις Παγκόσμιες Πρεμιέρες του ολοκαίνουριου i20 και του Nέου i30."

Η Press Conference της Hyundai θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο της εταιρείας στο Hall 4 στις 11:45 CEST την Τρίτη 3 Μαρτίου. Επιπλέον, η εταιρεία θα φιλοξενήσει την Τρίτη 3 Μαρτίου την εκδήλωση Hyundai Faces, μια διαδραστική εκδήλωση για τα μέσα ενημέρωσης. Τα θέματα θα περιλαμβάνουν βαθιά ανάλυση στην καθαρή κινητικότητα της Hyundai και μια πιο προσεκτική ματιά στα νέα μοντέλα που θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της Press Conference.

Πρόγραμμα Hyundai Motor – Geneva Motor Show – 3 Μαρτίου 2020

Hyundai Faces Round 1: 10:30 – 11:00

Οι πρεμιέρες του ολοκαίνουργιου i20 και του Νέου i30

• Press Conference : 11:45 – 12:00

• Hyundai Faces Round 1 : 13:00 – 14:30

Concept car: Το όραμα της Hyundai στο "Optimistic Futurism"

Η ιστορία της καθαρής κινητικότητας της Hyundai :

Iσχυρή κληρονομιά με ένα ακόμα πιο ισχυρό μέλλον

Hyundai Faces Round 2 : 14:30 – 16:30

Οι πρεμιέρες του ολοκαίνουργιου i20 και του Νέου i30

Concept car: Το όραμα της Hyundai για "Optimistic Futurism"

Η ιστορία της καθαρής κινητικότητας της Hyundai :

Ισχυρή κληρονομιά με ένα ακόμα πιο ισχυρό μέλλον

Hyundai Faces Round 2 : 16:30 – 17:00

Οι πρεμιέρες του ολοκαίνουργιου i20 και του Νέου i30

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την Press Conference της Hyundai Motor στο link: hyundai.news/gims-2020


Σχετικά με την Hyundai Motor Εurope
Η Hyundai Motor Europe HQ ιδρύθηκε επίσημα το 2000 με κεντρικά γραφεία στο Offenbach της Γερμανίας. Η Hyundai πωλεί σήμερα αυτοκίνητα σε 41 ευρωπαϊκές χώρες μέσω 3.000 καταστημάτων και το 2018 έφθασε τις 543.292 ταξινομήσεις οχημάτων στην Ευρώπη σημειώνοντας αύξηση 3,9% σε σύγκριση με το 2017, υψηλότερο ποσοστό από τον μέσο όρο της αγοράς. Το 2018 ήταν η τέταρτη συνεχή χρονιά με ρεκόρ πωλήσεων. Η Hyundai διαθέτει τη νεότερη γκάμα οχημάτων στην Ευρώπη και το 75% των οχημάτων της να είναι σχεδιασμένα, δοκιμασμένα και κατασκευασμένα στην Ευρώπη για να καλύψουν τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών. Διαθέτει μονάδες παραγωγής στην Τσεχική Δημοκρατία και την Τουρκία, τα οποία έχουν συνολική ετήσια παραγωγική ικανότητα 600.000 οχημάτων. Η Hyundai Motor προσφέρει το μοναδικό πακέτο πενταετούς εγγύησης με Απεριόριστα Χιλιόμετρα σε όλα τα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη, παρέχοντας στους πελάτες της εγγύηση πέντε ετών χωρίς όριο χιλιομέτρων, πέντε χρόνια οδικής βοήθειας και πέντε χρόνια τεχνικών ελέγχων των οχημάτων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις