Υπάρχουν αρκετοί τρόποι. Για παράδειγμα το Twitch θέλει να επανασυνδέσει τους στενούς φίλους της παρέας, να παρακολουθήσουν μαζί ταινίες ή σειρές. Ανακοίνωσε λοιπόν τη beta λειτουργία Watch Parties, η οποία αρχικά θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και θα υποστηρίζει αναπαραγωγή μέσω του Prime Video.

woman watching tv, eating popcorn.

Ο χρήστης θα μπορεί να ξεκινήσει ένα stream μέσα από το Prime Video και έπειτα να προσκαλέσει τους φίλους του. Εκεί όλοι μαζί θα μπορούν να συζητήσουν και να σχολιάσουν σε μορφή chat, την προβολή της ταινίας. Η υπηρεσία δεν θα υποστηρίζει όλες τις ταινίες και σειρές του Prime Video αλλά θα έχει αρκετούς τίτλους για να περάσουν όλοι ευχάριστα την ώρα τους. Στο παρακάτω βίντεο υποδεικνύονται και άλλοι τρόποι

Αν και η κυκλοφορία του Watch Parties όπως γράφει στο ενδιαφέρον τεχνολογικό ρεπορτάζ το insomnia.gr  συγχρονίστηκε με την έξαρση του κορoνοϊού, η αλήθεια είναι ότι η λειτουργία αυτή είχε ήδη ανακοινωθεί από το Twitch τον περασμένο χρόνο.

Σε πρώτο στάδιο το Watch Parties θα είναι συμβατό μόνο από τη desktop έκδοση και θα πρέπει ο χρήστης να έχει εγκατεστημένο τον Firefox ή Chrome για να συνδεθεί σε ένα Watch Party. Σε αυτή τη φάση της κυκλοφορίας, οι smart τηλεοράσεις και οι φορητές συσκευές δεν θα έχουν πρόσβαση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις