Μετά από αρκετές αναβολές, άρχισε επιτέλους να ανεβαίνει στους servers με ένα σχετικό downtime, η Season 3 του Battle Royale της Epic Games. Να σημειωθεί ότι η Epic, είχε προγραμματίσει να ανεβάσει τη season 3 νωρίτερα, αλλά τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την δολοφονία του George Floyd, ανάγκασαν την εταιρεία να αναβάλλει τα σχέδιά της για αργότερα. Στο cinematic trailer, που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, κάνει την εμφάνισή του και ο γνωστός ηθοποιός, Jason Momoa, ως Aquaman, διατηρώντας δηλαδή το ρόλο που έχει στις ταινίες του DC Universe, ενώ έχει τον ίδιο ρουχισμό και το χαρακτηριστικό σημάδι στο φρύδι.

Η επίσημη ανακοίνωση της Epic Games για τη νέα season, δίνει την ονομασία «Splash Down» και αναφέρει ότι το νησί του Fortnite έχει πλημμυρίσει και νέες τοποθεσίες προστίθενται σε αυτό, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν θα έχουν τη δυνατότητα να καβαλήσουν ακόμη και καρχαρίες. Στο Chapter 2 της Season 3 του Fortnite, εκτός από το υγρό στοιχείο που θα παίζει μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια των gamers για επιβίωση, νέοι χαρακτήρες εμφανίζονται για να κάνουν δύσκολη τη ζωή των παικτών.

Οι Marauders εισβάλλουν στο νησί, με την Epic να αναφέρει σχετικά: «Προστατευτείτε από τους Marauders, οι οποίοι εισβάλλουν στο νησί για να δοκιμάσουν τις δυνατότητές σας για επιβίωση».
Κάθε νέα season, φέρνει και ένα νέο Battle Pass και το Chapter 2 της Season 3 δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το νέο Battle Pass προσφέρει μια νέα σειρά από cosmetic extras και με την αγορά του ξεκλειδώνετε τα νέα outfits, το Fade και το Ocean, όπως είναι οι ονομασίες τους.

Η προσθήκη του Aquaman θα γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά. Το Battle Pass θα περιλαμβάνει και ένα νέο χαρακτηριστικό, το «Build-A-Brella», το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους παίχτες να δημιουργήσουν τη δικιά τους ιδιαίτερη ομπρέλα. Η κυκλοφορία του Chapter 2 της Season 3, έρχεται μετά το Doomsday event, γνωστό και ως The Device. Η Epic, πλέον δεν κυκλοφορεί patch notes με αποτέλεσμα οι παίκτες να πρέπει μόνοι τους να ανακαλύπτουν τι νέο φέρνει κάθε update.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις