Από το Youtube στο Netflix. Είναι γεγονός. Το Cobra Kai γνώρισε αρκετή επιτυχία στις δύο πρώτες του σεζόν στο youtube, όμως η απόκτηση των δικαιωμάτων από το Netflix εκτόξευσε τη σειρά που από τον Αυγούστο βρίσκεται στο top 10 της υπηρεσίας.

Και μετά από μεγάλη αναμονή, ανακοινώθηκε επιτέλους η επιστροφή της σειράς για την 3η σεζόν της. Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα αφού η πρεμιέρα θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου όμως το teaser κάνει γνωστό ότι η και η η 4η σεζόν είναι ήδη στα σκαριά. Φυσικά στα νέα επεισόδια περιμένουμε τις απαντήσεις για μεγάλο cliffhanger που έκλεισε τη 2η σεζόν.

Από το YouTube στο Netflix και στην σαρωτική επιτυχία

Μετά τη σχετική αφάνεια στο YouTube, το «Cobra Kai» είναι γεγονός πως πλέον έχει γίνει μία από τις δημοφιλέστερες σειρές στο streaming. Αυτή εξάλλου είναι η δύναμη του Netflix. Η ψηφιακή σειρά, όπου πρωταγωνιστεί μεγάλο μέρος των ηθοποιών που συμμετείχαν στις ταινίες «Karate Kid» της δεκαετίας του ‘80, έκανε το ντεμπούτο της πριν από τρία χρόνια στο YouTube Red, την συνδρομητική υπηρεσία της ιστοσελίδας που είναι τώρα γνωστή ως YouTube Premium και κυκλοφόρησε για δύο σεζόν.

Και μπορεί να κέρδισε κριτική αναγνώριση και μερικές υποψηφιότητες για Emmy, αλλά δεν είχε πολλούς θαυμαστές. Το Netflix, ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι απέκτησε τα δικαιώματα για το Cobra Kai καθώς το YouTube Premium απομακρύνθηκε από το πρωτότυπο περιεχόμενο. Οι δύο πρώτες σεζόν κυκλοφόρησαν στο Netflix στα τέλη Αυγούστου και γρήγορα έφτασαν στο Νο 1 στις τάσεις της πλατφόρμας.

Τι θα δούμε στην 3η σεζόν του Cobra Kai στο Netflix

Ο Μιγκέλ, ο προστατευόμενος του Τζον στο Cobra Kai βρίσκεται σε κώμα στο νοσοκομείο, έπειτα από ένα ύπουλο και άσχημο χτύπημα από τον γιο του «Σένσεϊ». Το μόνο στοιχείο που μας δίνει το σύντομο τρέιλερ είναι τον νεαρό καρατέκα να ανοίγει τα μάτια του. Η συνέχεια τον 8 Ιανουαρίου από το Netflix.