Η INTRASOFT International αγκαλιάζει τη χρήση της τεχνολογίας Blockchain στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που εφαρμόζεται σε διάφορες επιχειρηματικές περιοχές.

Το Blockchain είναι μια επαναστατική τεχνολογία που βασίζεται σε αποκεντρωμένα δίκτυα και αυτο-συναίνεση που επιτρέπουν νέους επιχειρηματικούς κανόνες που θα αλλάξουν τη βιομηχανία για πάντα.

Συνδυάζοντας βαθιά γνώση και πολυετή πείρα σε έργα μεγάλης κλίμακας για επιχειρηματικούς τομείς όπως χρηματοδότηση, ασφάλιση, κοινωνική ασφάλιση, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, μεταφορές και RegTech, η INTRASOFT προσφέρει μια εξαιρετική και μοναδική πρόταση αξίας για τους πελάτες της, προσφέροντας καινοτόμο και προστιθέμενη αξία blockchain λύσεις υψηλής ποιότητας σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών και εθνικών δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών.

Οι ομάδες με εμπειρία στην INTRASOFT Blockchain αποτελούνται από επιχειρηματικούς αναλυτές, αρχιτέκτονες και προγραμματιστές σε στενή συνεργασία με τους επιχειρηματικούς εταίρους της, προκειμένου να δημιουργήσουν και να προσφέρουν καινοτόμες επιχειρηματικές προσεγγίσεις και προσαρμοσμένες λύσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι νέες επιχειρηματικές ιδέες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με τις ΜΜΕ του πελάτη και μπορούν να επικυρωθούν γρήγορα με την εφαρμογή POC (Proof of Concept) και MVPs (προϊόντα ελάχιστης αξίας) που καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες των επιχειρηματικών πελατών.

Η INTRASOFT έχει εκτεταμένη εμπειρία σε πολύπλοκες και απαιτούμενες υλοποιήσεις έργων που έχουν προσαρμοστεί επιτυχώς σε έργα Blockchain μεγάλης κλίμακας. Από το 2018 η INTRASOFT International βραβεύτηκε για 2 τέτοια έργα από τη ΓΔ TAXUD (Ευρωπαϊκή Επιτροπή / Φορολογία και Τελωνειακή Ένωση), επιλέγοντας να διερευνήσει εάν και πώς το Blockchain θα μπορούσε να προωθήσει την αποδοτικότητα και να μειώσει το κόστος σε ολόκληρο το οικοσύστημα Τελωνεία και Φορολογία.

Η μελέτη και η απόδειξη της φάσης του έργου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, ακολουθούμενη από μια πιλοτική φάση λειτουργίας μεταξύ επιλεγμένων χωρών. Η πιλοτική εφαρμογή της φάσης έχει επιτευχθεί με επιτυχία και τώρα δοκιμάζεται από τα συμμετέχοντα κράτη μέλη μέσω του κοινού δικτύου επικοινωνιών (CCN) της ΓΔ TAXUD.

Όντας μία από τις λίγες εταιρείες σε όλο τον κόσμο που έχει εφαρμόσει τεχνολογία blockchain σε ένα έργο Gov-tech μεγάλης κλίμακας, η INTRASOFT international είναι ο καλύτερος συνεργάτης για συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχεδιασμό και παράδοση καινοτόμων επιχειρηματικών εφαρμογών blockchain.

Το Blockchain ανήκει στις Key Enabling Technologies για την INTRASOFT στην πρωτοβουλία Business Innovation and Intrapreneurship .

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας έχει δημιουργηθεί μια ομάδα Blockchain Technology Incubation που έχει ως βασικό στόχο

  • Ραντάρ επιχειρηματικής καινοτομίας και μεταφορά τεχνολογίας στο INTRASOFT International
  • Καλλιεργήστε την οργανωτική ικανότητα σχετικά με το blockchain
  • Διυπηρεσιακή ευθυγράμμιση δραστηριοτήτων, προσδοκίας, εργαλείων, εμπειρίας
  • Δημιουργήστε την INTRASOFT International τον κορυφαίο παίκτη Blockchain στην περιοχή
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις