Το Star Wars Battlefront 2 βρίσκεται δωρεάν στο Store της Epic Games και για μία εβδομάδα. Πρόκειται για το Celebration Edition, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση του σπουδαίου video game περιλαμβάνει όλο το υλικό που κυκλοφόρησε για το παιχνίδια μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2019.

Να σημειωθεί ότι μπορείτε να το δείτε δωρεάν στο Epic Games Store από την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 και μπορείτε να το αποκτήσετε έως την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021. Το Star Wars Battlefront 2 ακολουθεί την Inferno Squad, μια ομάδα τριών ατόμων που εκτελεί μυστικές αποστολές για λογαριασμό της Αυτοκρατορίας.


Υπενθυμίζεται ότι η ιστορία του Star Wars Battlefront II ακολουθεί την Inferno Squad, μια ομάδα τριών ατόμων που εκτελεί μυστικές αποστολές για λογαριασμό της Αυτοκρατορίας. Με ένα πολύ σπουδαίο video game συνεχίζεται η παράδοση των δωρεών στο Epic Games Store, καθώς μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 θα μπορούμε όλοι να προσθέσουμε εντελώς δωρεάν (και να κρατήσουμε για πάντα) στις βιβλιοθήκες μας το Star Wars Battlefront II: Celebration Edition. Όπως αναφέρει το techgear.gr, η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει όλο το υλικό που κυκλοφόρησε για το παιχνίδια μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2019.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της Iden Versio, διοικήτρια της ομάδας που αποτελεί την επιτομή του στρατιώτη έχοντας μεγαλώσει μέσα στην στρατιωτική ακαδημία και έχοντας βιώσει την καταστροφή του Death Star από τον πλανήτη Endor. Την ομάδα της συμπληρώνουν ο Hask, ένας φανατικός υπέρμαχος της Αυτοκρατορίας και των πρακτικών της, και ο Del, ένας πεπειραμένους ταξιδευτής του γαλαξία που μεγάλωσε στον πλανήτη Coruscant και είναι σαφώς πιο χαβαλές. Από το 2017, όταν πρωτοκυκλοφόρησε, έχουν γίνει περισσότερα από 25 δωρεάν updates που προσθέτουν μεταξύ άλλων το online co-op mode, το Instant Action για offline μάχες απέναντι στο AI, αλλά και το Capital Supremacy.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις