Μπορεί όλη η κοινότητα να περιμένει το GTA 6, αλλά η Rockstar Games μπορεί και να δουλεύει πάνω στο Grand Theft Auto Trilogy Remastered. Η φημολογία ξεκίνησε από έμπιστους leakers στα forums του GTA Online, όταν και άρχισαν να αφήνουν περίεργα μηνύματα. Συνδέοντάς τα δε όλα αυτά μεταξύ τους, αρκετοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γνωστή εταιρεία θα φέρει στο προσκήνιο μια συλλογή με τα remasters των Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas.

Από τα μηνύματα των συγκεκριμένων χρηστών, όπως αναφέρεται, φαίνεται πως η ανακοίνωση θα γίνει σε λιγότερο από 90 μέρες, ενώ σύντομα μπορεί να «σκάσει» και ένα πρώτο trailer. Λίγο μετά μάλιστα, ένας άλλος χρήστης που συνδέεται με τους παραπάνω, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό κάποιες fan made Shark Cards που έχουν τους αριθμούς 2001, 2002 και 2004 πάνω τους, ημερομηνίες που παραπέμπουν στην κυκλοφορία των τριών προαναφερθέντων games.

Μένει πλέον να δούμε τις επόμενες μέρες αν ισχύει τελικά η παραπάνω φήμη και αν όντως η Ruffian Games που εξαγοράστηκε και μετονομάστηκε σε Rockstar Dundee εργάζεται πάνω σε αυτό το μυστικό project.

Λίγα λόγια για το Grand Theft Auto V 

Το Grand Theft Auto V ή GTA V είναι βιντεοπαιχνίδι open world[1] δράσης περιπέτειας που αναπτύχθηκε από τη Rockstar Games. Κυκλοφόρησε αρχικά το Σεπτέμβριο του 2013 για τα Playstation 3 και Xbox 360, και έγινε μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Είναι το πρώτο βιντεοπαιχνίδι της σειράς, όπου είναι δυνατή η επιλογή κάμερας πρώτου και τρίτου προσώπου με την επανακυκλοφορία στις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One. Η οριστική αναβάθμιση έγινε με την κυκλοφορία για τα Microsoft Windows το 2015. Έχει διακριθεί ως το Καλύτερο Βιντεοπαιχνίδι του 2013, έγινε πρώτο στις ημερήσιες πωλήσεις παγκοσμίως έχοντας κέρδος (800 εκατομμύρια δολάρια) στην ιστορία του χώρου ψυχαγωγίας, ενώ κατέκτησε την 4η θέση με την μεγαλύτερη συχνότητα πωλήσεων σε αντίγραφα στην ιστορία της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών (130 εκατομμύρια αντίγραφα)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις