Ο Μπαράκ Ομπάκα σε δηλώσεις που έκανε δεν δίστασε να μιλήσει για τα σενάρια που κυκλοφορούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για συνεργασία ανάμεσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους εξωγήινους. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διέψευσε κάθε φήμη που διακινείται περί επικοινωνίας της κυβέρνησης των ΗΠΑ με εξωγήινους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο «The Late Late Show»:

«Όταν η συζήτηση έρχεται στους εξωγήινους, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να πω στον αέρα», είπε γελώντας ο πρώην πλανητάρχης.  «Μόλις ανέλαβα προεδρικά καθήκοντα, σκέφτηκα έαν υπήρχε κάπου εργαστήριο κρυμμένο με εξωγήινους και διαστημόπλοια», είπε διακωμωδώντας την κατάσταση.

«Στη συνέχεια κάναμε έρευνα και διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχουν», δήλωσε ο Ομπάμα και ξέσπασε στα γέλια. Εκείνο που, ωστόσο, τόνισε είναι ότι όσα παρατηρούνται στο διάστημα δεν αποκλείεται να είναι δείγμα εξωγήινης ζωής.

Για να προσθέσει:

«Αλλά αυτό που είναι αλήθεια -και τώρα σοβαρολογώ- είναι ότι υπάρχουν πλάνα και αρχεία αντικειμένων στον ουρανό που δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς κινούνταν, την τροχιά τους… δεν έχουν ένα εύκολα εξηγήσιμο μοτίβο», είπε αναφερόμενος σε εικόνες που έχει καταγράψει το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό.

«Πιστεύω λοιπόν ότι εξακολουθούμε να προσπαθούμε σοβαρά να ερευνήσουμε και να καταλάβουμε τι είναι αυτό. Αλλά δεν έχω τίποτα να σας αναφέρω σήμερα», συμπλήρωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις