Τέλος μπαίνει στη συνεργασία της Νova με την Vodafone TV. Σε ανάρτηση στον ιστότοπό της η Vodafone TV η αναφέρει πως δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα, από 15 Οκτωβρίου, τα κανάλια Novasports στη Vodafone TV, λόγω της λήξης της σχετικής συμφωνίας.

«Από τις 15/10/2021 τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο πακέτο Vodafone TV Sports kids της υπηρεσίας Vodafone TV, είτε ως πρόσθετη υπηρεσία στο πρόγραμμα Vodafone Home Triple Play είτε ως ξεχωριστή υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης για τους συνδρομητές Vodafone Home Double Play, λόγω της λήξης της σχετικής συμφωνίας με τον πάροχο περιεχομένου» αναφέρει η Vodafone και προσθέτει: «Oι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν, ανάλογα με το ενεργό τους πρόγραμμα, το δικαίωμα καταγγελίας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) εντός δύο μηνών από τις 15/10/2021».

Νova – Vodafone TV: Διαφώνησαν στο τίμημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο τίμημα για τη συνέχιση της συνεργασίας -είχε ξεκινήσει το 2017- με αποτέλεσμα από τις 15 Οκτωβρίου τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο Vodafone TV.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από 20 τουλάχιστον χρόνια η Super League «χωρίστηκε» σε δυο πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης με την Cosmote να μπαίνει δυναμικά στην Super League, υποχρεώνοντας τους λάτρεις του ελληνικού ποδοσφαίρου να πρέπει να διαλέξουν ποιες από τις 14 ομάδες θα παρακολουθήσουν ή αν θα γίνουν συνδρομητές και στις δύο πλατφόρμες.

Τις γενικότερες εξελίξεις θα κρίνει και η απόφαση της κυβέρνησης αν θα επιστρέψει ο φόρος στη συνδρομητική TV. Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει αν από την 1η Οκτωβρίου 2021 θα επιστρέψει το ειδικό τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης (10%). Η εφαρμογή του μέτρου, το οποίο αποφέρει 18 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δημοσίου, επιβαρύνει τον κλάδο της συνδρομητικής και είχε ανασταλεί για ένα έτος με απόφαση της σημερινής κυβέρνησης. Πρόκειται για ένα μνημονιακό μέτρο, το οποίο επιβλήθηκε στο πλαίσιο του τρίτου ελληνικού προγράμματος, ύστερα από πρόταση της ΕΙΤΗΣΕΕ, και εφαρμόστηκε από την 1η Ιουνίου 2016.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις