Θάσος: Αφηνιασμένο άλογο τραυμάτισε 5χρονο κοριτσάκι στο κεφάλι
Όπως αναφέρεται, το μικρό αλογάκι συμμετείχε σε τουριστική δραστηριότητα όταν ξεκίνησε να κινείται ανάμεσα στους λουόμενος και χτύπησε την ανήλικη.

Με ένα ασυνήθιστο αλλά συνάμα σοβαρό περιστατικό ήρθαν αντιμέτωπα άτομα σε παραλία της Θάσου όταν το απόγευμα της Τετάρτης (9/7) άλογο που συμμετείχε σε τουριστική δραστηριότητα τραυμάτισε στο κεφάλι ανήλικο παιδί.
Το 5χρονο κοριτσάκι, το όποιο βρισκόταν στην ακτή με την οικογένειά του, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας proininews.gr, παρατηρούσε τη διέλευση των ζώων όταν ξαφνικά το μικρό άλογο κινήθηκε «αφηνιασμένο» ανάμεσα στους λουόμενους και με ανεξέλεγκτη κίνηση τραυμάτισε στο κεφάλι το παιδί.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύεται με, ευτυχώς, ελαφρά τραύματα.
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του αλόγου στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Σημειώνεται μάλιστα, πως η βόλτα με άλογα αποτελεί καθιερωμένη επιχειρηματική δραστηριότητα στο νησί κατά τη θερινή περίοδο, προσελκύοντας ντόπιους και τουρίστες, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση μια τουριστική δραστηριότητα κατέληξε σε τραυματισμό που θα μπορούσε να αποδεχθεί ιδιαίτερα σοβαρός