Πατρόν για μία... "γοργονίσια" πετσέτα θαλάσσης.

Πατρόν για μία... "γοργονίσια" πετσέτα θαλάσσης.
Μπορείς να γίνεις γοργόνα;

«Ναι, μπορείς» λέει η Καναδή πλέκτρια MJ και προσφέρει πατρόν για μία «γοργονίσια» πετσέτα θαλάσσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία MJ's Off the Hook Designs(//www.mjsoffthehookdesigns.com/)παρουσιάζει γέφυρες μεταξύ πραγματικότητας και του κόσμου της παιδικής φαντασίας:

Η κουβέρτα του Δράκου, η snuggie Πεταλούδα, το κουβερτάκι Καρχαρίας, η κουβέρτα Spacefighter με μοντέλο το X-Wing Spacefighter του Πολέμου των Άστρων.

Όμως, η πετσέτα θαλάσσης Γοργόνα αφήνει αχαλίνωτη τη φαντασία των μικρών. Επιτέλους, ζουν το «γοργόνα μου, εσύ» που ακούν από γονείς, μεγαλύτερους συγγενείς.

Η πλεκτή πετσέτα, που μεταφέρεται διπλωμένη σε σάκο στις μικρές πλατούλες, μπορεί να απλωθεί σ' όλο της το πολύχρωμο μεγαλείο στην παραλία, με τη μεγάλη ουρά να σκουπίζει την άμμο και ν' αφήνει το μυαλουδάκι να «ζήσει» τον παραμυθένιο κόσμο κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Απ' την άλλη, χωράει ο νους μας το πού θα ταξιδέψει η φαντασία των μικρών, όταν έχουν χουχουλιάσει στο κρεβατάκι τους κάτω από την πλεκτή Γοργόνα – η πετσέτα θαλάσσης έχει μετατραπεί σε κουβερτούλα – και ξεφυλλίζουν ένα παραμυθάκι με γοργόνες;

Οι φωτογραφίες στο Instagram σε λιγώνουν από τρυφερότητα

Για το πατρόν, ΕΔΩ