Το πρόστυχο (-) κάνει καλό στην υγεία!

Το πρόστυχο (-) κάνει καλό στην υγεία!

Για πολλούς το άλφα και το ωμέγα σε μια σχέση είναι η (-)ουαλική πράξη, άλλοι πάλι θα σου πουν πως τη βάζουν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, αρκεί φυσικά να υπάρχει.

Σε κάθε περίπτωση το (-) κάνει καλό στην υγεία και αυτό έχει ουκ ολίγες φορές τεκμηριωθεί από την επιστήμη. Έρευνα της MedicalDaily ωστόσο έρχεται να μας μιλήσει για το... πρόστυχο (-) και για τα πολλαπλά οφέλη που έχει στη ψυχική μας υγεία. Μήπως να ξεκινήσουμε να βλέπουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να πειραματιστούμε περισσότερο;

Το πρόστυχο (-) είναι... αντιστρες!

Είναι γνωστό ανά τον κόσμο πως το (-) μειώνει τα επίπεδα άγχους και μας χαλαρώνει. Γνωρίζατε όμως πως τα πιο "kinky" πράγματα (τα οποία ίσως περιλαμβάνουν παιχνίδια ρόλων, (-)ουαλικά βοηθήματα κλπ) μας καθιστούν πιο ευτυχισμένους στην καθημερινότητά μας; Σύμφωνα με έρευνες τα ζευγάρια που πειραματίζονται ιδιαιτέρως στην κρεβατοκάμαρά τους έχουν χαμηλότερα επίπεδα κορτιζόλης και μικρότερη ψυχολογική πίεση.

Μας κρατάει πιστούς 

"Αν ο/η σύντροφος μου με καλύπτει (-)ουαλικά -πέρα από όλα τα άλλα- τότε γιατί να κοιτάξω αλλού;". Συνήθως μπαίνουμε σε τριπάκια απιστίας και ξενοκοιτάγματος όταν νιώθουμε πως στη σχέση μας κάτι... μπάζει. Όσο πιο δυνατό, γεμάτο φαντασία και αισθησιασμό το (-), τόσο περισσότερο δεν έχετε να... φοβάστε! Απλή λογική.

Αυτοπεποίθηση και επικοινωνία

Όταν μοιράζεστε με τον συντρόφό σας τις πιο κρυφές σας επιθυμίες, τότε η επικοινωνία σας περνάει σε άλλο επίπεδο. Αν αυτές έχουν να κάνουν με το (-), τότε... θα χαρεί πολύ κιόλας! Το (-) είναι επικοινωνία και όπως και η επικοινωνία, έτσι και το (-) θέλουν φαντασία. Υπάρχει λόγος να υπάρχουν όρια εκεί; Όσο περισσότερο επικοινωνείτε με το ταίρι σας και μοιράζεστε κοινά "μυστικά", τόσο περισσότερο τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας. Εν ολίγοις... δε βγαίνει κανένας χαμένος από αυτό το... τρελό παιχνίδι!