«Θα σκοτώσω το δράκο και μετά η Μπάρμπαρα Μπους θα γίνει δική μου» έγραψε ένας 44χρονος που συνελήφθη κοντά στο σπίτι της 32χρονης κόρης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, με μαχαίρι, γεμισμένο όπλο και ένα μπιτόνι βενζίνη και κατηγορείται ότι ήθελε να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με τον Independent, οι μυστικές υπηρεσίες τον εντόπισαν μέσω του κινητού του, αφού ειδοποιήθηκαν από τη μητέρα του ότι ο γιος της είχε γράψει ένα απειλητικό σημείωμα και ότι έλειπε το όπλο του.

«Θα δει ο Μπους» φώναζε ο Μπέντζαμιν Σμιθ ενώ τον συνελάμβαναν, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά. Στο σημείωμα που είχε γράψει έλεγε ότι θα εργαστεί για τον Μπους και το Πεντάγωνο και ότι θα σκοτώσει το δράκο για να κατακτήσει την Μπάρμπαρα. Ερωτηθείς, ανέφερε ότι «προσπαθεί να κάνει σχέση μαζί της».

Ο συνήγορος του Σμιθ ανέφερε πως το σημείωμα δεν συνιστούσε «πραγματική απειλή», τονίζοντας ότι δεν πήγε στο Τέξας όπου ζει ο πρώην πρόεδρος αλλά στη Νέα Υόρκη.

Επίσης ο δικαστής σημείωσε ότι δεν είναι σαφές αν ένα δικαστήριο θα τον καταδίκαζε, προσθέτοντας ότι οπωσδήποτε υπάρχει μία αντίφαση στις δύο προθέσεις του, δηλαδή να σκοτώσει τον Μπους και να κατακτήσει την κόρη του.

Με πληροφορίες από τον Independent

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις