Η αστυνομία στο κεντρικό Πακιστάν συνέλαβε έναν άνδρα που μαζί με τον αδελφό του έφαγαν το πτώμα ενός μωρού και στο παρελθόν είχαν φυλακιστεί με την κατηγορία του κανιβαλισμού, ανακοίνωσαν οι Αρχές.

Ο 37χρονος Φάρμαν Άλι συνελήφθη στη διάρκεια της νύχτας στην πόλη Ντάρια Καν της επαρχίας Πουντζάμπ, δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Αμίρ Αμπντουλάχ.

Χθες Δευτέρα, η αστυνομία συνέλαβε τον 40χρονο αδελφό του Μοχάμαντ Αρίφ ύστερα από καταγγελίες των γειτόνων για μία άσχημη μυρωδιά που προερχόταν από το σπίτι τους.

Η αστυνομία ανακάλυψε το κρανίο ενός βρέφους, ενώ ο Αρίφ παραδέχτηκε στη διάρκεια της ανάκρισης ότι είχε κλέψει τη σορό του βρέφους από γειτονικό κοιμητήριο και το είχε φάει, ανακοίνωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Ζαφάρ Ικμπάλ.

Τα δύο αδέλφια είχαν καταδικαστεί σε ποινές διετούς φυλάκισης το 2011 για μια παρόμοια υπόθεση κανιβαλισμού του πτώματος ενός άνδρα που πέθανε από καρκίνο και αφέθηκαν ελεύθεροι πέρυσι.

Η αστυνομία είχε αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν ξεθάψει περισσότερα από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο και τα είχαν φάει.

Ο Αμπντουλάχ είπε ότι τα αδέλφια θα προσαχθούν ενώπιον δικαστηρίου αρμοδίου για υποθέσεις τρομοκρατίας, όπου θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις