Το ότι η άλλοτε υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Σάρα Πέιλιν, είναι ακραία δεν αποτελεί είδηση. Το θέμα, όμως, ότι θαυμάζει μία πρακτική που στιγμάτισε τις ΗΠΑ αποτελεί λόγο υπόμνησης της ακρότητας της συγκεκριμένης κυρίας.

Ειδικότερα, η Πέιλιν, μιλώντας σε συγκέντρωση της Εθνικής Ένωσης Όπλων στην Ινδιανάπολη, άσκησε κριτική στους κυβερνώντες και χαρακτήρισε τους φιλελεύθερους “υποκριτές”, καθώς -όπως είπε- “βοήθησαν τους εχθρούς των ΗΠΑ και συμπεριφέρθηκαν ήπια σε τρομοκράτες“.

Το κοινό της εντυπωσιάστηκε από το κρεσέντο ακρότητας της Πέιλιν, και έτσι η κυρία από την Αλάσκα κλιμάκωσε το ρεσιτάλ της ανοησίας της.

Τόνισε ότι αν βρισκόταν εκείνη στην κυβέρνηση θα έδειχνε σε όλους ότι “οι εικονικοί πνιγμοί είναι ο τρόπος με τον οποίο βαπτίζουμε τους τρομοκράτες“.

Και θεωρώντας αδιανόητο για τα δικά της δεδομένα, να μην εμπλέξει και το Θεό στις ακραίες απόψεις της, φρόντισε να ευχαιριστήσει τον Ύψιστο διότι “ολοένα περισσότεροι Αμερικανοί ξυπνούν και βλέπουν την υποκρισία της Ουάσιγκτον”.

Δεν μπορούσε βεβαίως να κλείσει την ευχάριστη αυτή ομιλία της, χωρίς μία πινελιά… διαφωτισμού: Αφορμή βρήκε σε ένα από τα αγαπημένα της θέματα, αυτό της οπλοκατοχής, υποστηρίζοντας ότι η απαγόρευση σε σχολεία και δημόσια κτίρια είναι “εντελώς ηλίθια”…

Είναι προφανές ότι στην Αλάσκα είναι χαμηλό το σήμα του δορυφόρου που στέλνει την εικόνα των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων και η Πέιλιν ουδέποτε έμαθε για τα δεκάδες αιματηρά περιστατικά στα σχολεία των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις