Ιδιαιτέρως εύθικτος έχει γίνει ο Ντομινίκ Στρος Καν ο οποίος φέρεται να είναι πυρ και μανία με την έμπνευση γνωστού ιδιοκτήτη «αλυσίδας» s.e.x. κλαμπ να βαφτίσει το καινούργιο του μαγαζί που ανοίγει την Τετάρτη στο Βέλγιο, «DSK», τρία γράμματα που οι Γάλλοι χρησιμοποιούν ως συντομογραφία του ονόματος του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ και επίδοξου προέδρου της Γαλλίας.

Ο Dominique Alderweireld γνωστός και ως «Dodo la Saumure», θεώρησε προφανώς έξυπνο τρόπο να διαφημίσει το νέο του (-) κλαμπ που ανοίγει στο Βέλγιο, κοντά στα σύνορα με την Γαλλία, βαφτίζοντάς το «Dodo (-) Klub», εν συντομία «DSK».

Φαινομενικά δεν υπάρχει τίποτα κακό στην επιλογή της ονομασίας, μόνο που στην Γαλλία τα εν λόγω αρχικά παραπέμπουν στον Ντομινίκ Στρος Καν (Dominique Strauss Kahn) ο οποίος όπως έγινε γνωστό, σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του ιδιοκτήτη.

Στο (-) κλαμπ ή αλλιώς «οίκο της απόλαυσης» όπως το παρουσιάζει ο «Dodo», το μενού διαθέτει χορό σε στύλο, πριβέ σαλόνια «για να εκτιμήσουν οι πελάτες τα προσόντα των χορευτριών» και επτά δωμάτια στον πάνω όροφο για όσους θέλουν να…προχωρήσουν περισσότερο με τα κορίτσια, στα οποία περιλαμβάνεται και μία τραν(-)ουαλ.

Ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολο, όπως επισημαίνει η εφημερίδα Le Figaro, να πετύχει ο Στρος Καν την καταδίκη του ιδιοκτήτη, αφού θα πρέπει να αποδείξει ότι οι πελάτες θα συνδυάσουν αναπόφευκτα την ονομασία του κλαμπ με τον ίδιο κάτι που τον βλάπτει προσωπικά.

Πάντως το γεγονός ότι ο «Dodo la Saumure», σκοπεύει να ανοίξει και άλλο κλαμπ ονόματι «Carlton Club» αποδεικνύει ότι οι επιλογές του δεν είναι τυχαίες, αφού Carlton ήταν το όνομα του ξενοδοχείου από το οποίο πήρε το όνομα η υπόθεση εξώθησης σε πορνεία στην οποία ενεπλάκησαν τόσο ο ίδιος, όσο και ο Στρος Καν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις