Παρελθόν φαίνεται ότι αποτελεί πια η σχέση της νεαρής ηθοποιού Ζουλί Γκαγιέ με το γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, που έκανε άνω-κάτω τη Γαλλία και οδήγησε επίσης στο χωρισμό του με την Βαλερί Τριερβελέρ.

Οι τελευταίες φήμες αναφέρουν ότι η Γκαγιέ φέρεται να είπε σε φίλους ότι δεν αντέχει την πίεση των μέσων ενημέρωσης για το σκάνδαλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος Ολάντ χώρισε την επί 10 ετών σύντροφό του Τριερβελέρ, όταν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες του στο περιοδικό “Closer” από μια βραδυνή επίσκεψή του στο σπίτι της Γκαγιέ τον Ιανουάριο.

Οι αποκαλύψεις περί απιστίας έστειλαν την 49χρονη Τριερβελέρ στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα.

Τώρα, το περιοδικό “Gala” αναφέρει ότι η σχέση του γάλλου προέδρου με την 41χρονη Γκαγιέ τελείωσε.

“Ως ηθοποιός εκτίθεται δημόσια, ωστόσο με τον κ. Ολάντ γίνεται αφόρητο για εκείνη”
φέρεται να δήλωσε φίλος της Γκαγιέ.

Εν τω μεταξύ, ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει ότι ο Ολάντ ξαναβλέπει στα κρυφά την Τριερβελέρ!

Το βιβλίο με τίτλο “Ο πρόεδρος που ήθελε να ζήσει τις ζωές του” -που έγραψε η δημοσιογράφος Elise Karlin, του περιοδικού “L’ Express”-, αναφέρει ότι “ο πρόεδρος είναι και πάλι τρυφερός κι όλο φροντίδα για την πρώην σύντροφό του, την κανακεύει και αφήνει σε εκμυστηρεύσεις του να εννοηθεί ότι τα συναισθήματά του για εκείνην δεν έχουν σβήσει”.

Σύμφωνα με την συγγραφέα, ο Ολάντ -ο οποίος “μισεί τη μοναξιά”- σχεδόν την παρενοχλεί με τρυφερά SMS.

Οι λόγοι, ωστόσο, της επαναπροσέγγισης παραμένουν ασαφείς.

Η συγγραφέας πιστεύει ότι ο Ολάντ θέλει να κρατήσει την Τριερβελέρ υπό τον έλεγχό του, καθώς γνωρίζει ότι έχει ξεκινήσει επαφές για να γράψει βιβλίο για τη ζωή της στο Ελιζέ.

“Η Τριερβελέρ ξέρει πολλά” υποστηρίζει η Karlin, όπως για παράδειγμα το μυστικό ραντεβού του Ολάντ με τον πρώην υπουργό Ζερόμ Καουζάκ, με τον οποίο συζήτησαν για τους κρυφούς λογαριασμούς του τελευταίου στην Ελβετία, αμέσως μετά τις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας Mediapart.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις