Επίθεση στην Χίλαρι Κλίντον εξαπέλυσε μέσω άρθρου της στο Vanity Fair, η πρώην ερωμένη του προέδρου Κλίντον, Μόνικα Λιουίνσκι, η οποία σχολιάζοντας τα κακεντρεχή σχόλια της Κλίντον, την επέκρινε ότι “η πρώτη της αντίδραση ήταν να κατηγορήσει τη γυναίκα”.

Η Λιουίνσκι υπενθύμισε ότι η κ. Κλίντον (σύμφωνα τουλάχιστον με όσα διέρρευσε φίλη της στον Τύπο) είχε αποκαλέσει την πρώην ερωμένη του συζύγου της “ναρκισσιστικό καρτούν“, στρέφοντας όλα τα βέλη προς εκείνην και δείχνοντας – αντίθετα – μεγάλη επιείκεια στον άνδρα της, σαν να ήταν το “θύμα”.

“Με προβληματίζει ότι η πρώτη της σκέψη είναι να κατηγορήσει τη γυναίκα στην υπόθεση”, ανέφερε η Λιουίνσκι, κατηγορώντας την για (-)ισμό και προσθέτοντας πως η προοπτική να βάλει η Χίλαρι υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, της προκαλεί ανησυχία γιατί φοβάται ότι η θέση της θα χειροτερέψει.

“Το 2008, όταν η Χίλαρι είχε βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος, είχα μείνει στο περιθώριο. Παρά το γεγονός πως είχα αρκετές προσκλήσεις από τον Τύπο, έπρεπε να τις αναβάλω για το 2012, δηλαδή για μετά τις εκλογές” δήλωσε.

“Τώρα πάλι πρέπει να μην κάνω πολύ ‘θόρυβο’ για να μην ‘γίνω θέμα’, στην προοπτική η Χίλαρι να αποφασίσει να κατέβει για πρόεδρος. Πρέπει να αναβάλω τη ζωή μου για ακόμη δέκα χρόνια;” αναρωτιέται η ίδια.

Πηγή: Daily Mail