Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη έναν έφηβο Παλαιστίνιο, καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις συνεχίζουν τις κατασταλτικές επιχειρήσεις εναντίον μαχητών ενώ αναζητούν παράλληλα τρείς έφηβους Ισραηλινούς, η τύχη των οποίων αγνοείται εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα.

Ο Μοχάμεντ Ντουντίν, 15 ετών, σκοτώθηκε στο χωριό Ντούρα, κοντά στη Χεβρώνα στη νότια Δυτική Όχθη, κοντά στην περιοχή απ’ όπου εξαφανίσθηκαν πριν από οκτώ ημέρες οι τρεις έφηβοι Ισραηλινοί. Το Ισραήλ υποστηρίζει πως έχουν απαχθεί από την ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς.

Παλαιστίνιοι συγκρούσθηκαν με τα ισραηλινά στρατεύματα σε διάφορες τοποθεσίες στη Δυτική Όχθη και κάτοικοι ανέφεραν πως υπήρξαν τραυματίες. Ο ισραηλινός στρατός συγκεντρώνει τις λεπτομέρειες από τις συγκρούσεις, δήλωσε η εκπρόσωπος.

Πριν από τα χαράματα, το Ισραήλ πραγματοποίησε επίσης αεροπορικές επιδρομές σε τρεις τοποθεσίες στη Λωρίδα της Γάζας αφού μαχητές εκτόξευσαν τη νύκτα της Πέμπτης από το έδαφος αυτό δύο ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ.

Ο 15χρονος Ντούντιν είναι ο δεύτερος Παλαιστίνιος που σκοτώνεται αφότου το Ισραήλ άρχισε πριν από μια εβδομάδα την επιχείρησή του σε όλη τη Δυτική Όχθη. Περίπου 280 Παλαιστίνιοι έχουν τεθεί υπό κράτηση από χθες και στρατιώτες προχώρησαν σε περισσότερες συλλήψεις στη διάρκεια της νύκτας, ανακοίνωσε σήμερα ο στρατός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις