Απαράμιλλη… ψυχραιμία επέδειξε βετεράνος δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ, μεταδίδοντας τις εξελίξεις για τον ανασχηματισμό στη Βρετανία, όταν κατάπιε μία μύγα που μπήκε στο στόμα του ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση – και συνέχισε ακάθεκτος.

Όπως μεταδίδει ο Independent, ο Adam Boulton, του Sky News μιλούσε ακατάπαυστα για να δώσει το ρεπορτάζ που “έτρεχε”, έξω από την πρωθυπουργική κατοικία, όταν το πρόσωπό του πήρε μία περίεργη έκφραση και εμφανίστηκε να καταπίνει κάτι, ενώ σταμάτησε να μιλά.

Ο παρουσιαστής από το στούντιο παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τον ρώτησε αν θέλει να διακόψει για λίγο, ωστόσο εκείνος απάντησε: “Όχι, κατάπια μία μύγα, δεν πειράζει. Είμαι εντάξει τώρα“… και συνέχισε να μιλά για το νέο υπουργικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον Independent, δεν είναι η πρώτη φορά που ο βετεράνος δημοσιογράφος τραβά την προσοχή με ανορθόδοξο τρόπο. Το 2010 σε μία συνέντευξη με τον Άλιστερ Κάμπελ, βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να χοροπηδά και να φωνάζει.

Επιπλέον, στην ιστορία του καναλιού, έμεινε και συνέντευξη του με τον Γκόρντον Μπράουν κατά την οποία ο τότε πρωθυπουργός σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο.


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις