“Άδεια όποτε θέλουν και όσο θέλουν”…
Αυτή είναι η νέα πολιτική του κολοσσού Virgin Group για τους υπαλλήλους, που φέρει την υπογραφή του ιδιοκτήτη της εταιρίας Ρίτσαρντ Μπράνσον.
Σύμφωνα με το σκεπτικό του 64χρονου εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου, οι υπάλληλοι θα μπορούν να παίρνουν άδεια από την εργασίας του οποιαδήποτε στιγμή θέλουν, καθώς έτσι θα ενισχυθεί το φρόνημα, η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητα!
“Επαφίεται στον εργαζόμενο και μόνο να αποφασίσει εάν και πότε θέλει να πάρει μερικές ώρες την ημέρα μια εβδομάδα ή ένα μήνα άδεια” δηλώνει ο Μπράνσον, σε ένα απόσπασμα από το νέο του βιβλίο “The Virgin Way: Όσα έμαθα από την ηγεσία”, που αναρτήθηκε στο blog του.
Όπως ωστόσο τονίζει, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να πάρουν άδεια όταν νιώθουν ότι η έλλειψή τους δε θα βλάψει την επιχείρηση, την ομάδα ή την καριέρα τους.
Ο Μπράνσον δήλωσε ότι θα κάνει την αρχή από τα γραφεία της εταιρίας στις ΗΠΑ και τη Βρετανία και πως αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, θα ενθαρρύνει όλες τις θυγατρικές του να προβούν στην ολοκληρωτική κατάργηση όλων των ορίων διακοπών.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις