"Η μητέρα μου θεωρεί ότι είμαι ηλίθιος"

"Η μητέρα μου θεωρεί ότι είμαι ηλίθιος"
Σε μια αδιανόητα ριψοκίνδυνη πράξη προέβη ένας 26χρονος λάτρης των extreme sports στην Αυστραλία, για την οποία έχει ήδη μετανιώσει.

Ενώ βρισκόταν σε ένα σκάφος μαζί με φίλους, πήδηξε στη θάλασσα για να σκαρφαλώσει πάνω στο κουφάρι μίας φάλαινας στα ανοιχτά, ενώ ήταν περιτριγυρισμένο από καρχαρίες που την έτρωγαν!

Ο Χάρισον Ουίλιαμς ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να σώσει τη φάλαινα, ωστόσο υπάρχουν φωτογραφίες που τον δείχνουν να παίρνει πόζα σαν να κάνει... σέρφινγκ, έχοντας ως σανίδα τη νεκρή φάλαινα.

"Η φάλαινα ήταν σε άσχημη κατάσταση και προσπάθησα να τη βοηθήσω. Ήταν όμως πολύ αργά" δήλωσε στη Daily Mail.Στη συνέχεια, ανέφερε ότι προσπάθησε να ψυχαγωγήσει τους φίλους του και ότι η απόφασή του αυτή να βουτήξει στη θάλασσα, ανάμεσα σε τόσους καρχαρίες, ήταν ανόητη.

"Ήμουν σε ένα σκάφος με φίλους και ένας είπε ότι θα ήταν αστείο να κάνει κανείς σέρφινγκ με τη φάλαινα, και έτσι το έκανα. Δεν θα το ξανάκανα. Ήταν μια ηλίθια πράξη και δεν ήθελα να δείξω έλλειψη σεβασμού. Η μητέρα μου πιστεύει ότι είμαι ηλίθιος και ο πατέρας μου δεν είναι και τόσο υπερήφανος" δήλωσε.