Νεκρή από καπνό στο Μετρό της Ουάσινγκτον

Νεκρή από καπνό στο Μετρό της Ουάσινγκτον
Μια γυναίκα σκοτώθηκε και έξι ακόμη επιβάτες τραυματίστηκαν στον σταθμό L'Enfant Plaza του μετρό της Ουάσιγκτον εξ αιτίας αναθυμιάσεων από καπνούς, σύμφωνα με τη διεύθυνση του μετρό αλλά και την πυροσβεστική υπηρεσία η οποία όμως δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει από πού προήλθαν οι αναθυμιάσεις.

«Η προέλευση του καπνού είναι άγνωστη. Ο σταθμός εκκενώθηκε και έκλεισε προσωρινά», ανέφερε η διοίκηση του μετρό μέσω ανακοίνωσης.

Εκατοντάδες επιβάτες του μετρό που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τον σταθμό που βρίσκεται στο κέντρο της αμερικανικής πρωτεύουσας. Τουλάχιστον δύο από τις έξι γραμμές του δικτύου στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών βγήκαν εκτός λειτουργίας.

Στο Twitter της πυροσβεστικής ανέβηκε ανάρτηση με την αναφορά για έξι ανθρώπους που εισήχθησαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ένας με "σοβαρό τραυματισμό", χωρίς όμως να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ρεπορτάζ του APΤο μετρό της Ουάσιγκτον που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας μετά αυτό της Νέας Υόρκης συνέβη το χειρότερο ατύχημα τον Ιούνιο του 2009. Ένα τρένο συγκρούστηκε με το πίσω μέρος ενός άλλου συρμού με αποτέλεσμα να σκοτωθούν εννέα άνθρωποι και περίπου 70 να τραυματιστούν.

Πηγή: ΑΜΠΕ