Επικρίσεις, γέλιο και… συμπάθεια εκ μέρους ταλαίπωρων πατεράδων προκάλεσε μια αγγελία που έβαλε Βρετανός στο eBay, θέλοντας να πουλήσει στους ενδιαφερόμενους το καροτσάκι που χρησιμοποίησε για τα παιδιά του, “ώστε και εσείς να καταστρέψετε τη ζωή σας”.

Το καροτσάκι που χαρακτηρίζει “πράσινο τέρας” πωλείται γιατί τώρα όλα του τα παιδιά περπατούν και πλέον δεν το χρειάζεται.

Το πουλά με αρχική τιμή 9,99 λίρες, ωστόσο – όπως λέει – “η τιμή του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του, αφού έχει αγοράσει αυτοκίνητα που του κόστισαν λιγότερο από το καρότσι”, που αντιπροσωπεύει “όλα όσα τελείωσαν την χαρούμενη, ανέμελη, ολιγοδάπανη, χωρίς παιδιά” ζωή που ζούσε κάποτε.

“Αγοράστηκε ενάντια στη θέλησή μου, πριν από πολλά χρόνια, καθώς εγώ δεν ήθελα παιδιά. Συμβόλιζε την επιθυμία της γυναίκας μου να κάνει παιδιά και μάλιστα όχι μόνο ένα, αλλά περισσότερα” αναφέρει, στην αγγελία του.

Προσθέτει ότι “αυτό το καρότσι – κατά τη διάρκεια της ζωή του με την οικογένειά του – έχει δεχτεί όλα τα σωματικά υγρά που είναι γνωστά στην επιστήμη και ορισμένα που πιθανόν δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμη”, τονίζοντας ότι το διατήρησε πάντως στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Καλεί τους υποψήφιους αγοραστές να μην πιστεύουν αυτούς που λένε άλλοι, πως δίνουν χρησιμοποιημένα καρότσια, σε άριστη κατάσταση. “Είναι ψεύτες και απατεώνες. Κανένα αντικείμενο που έρχεται σε επαφή με μικρά παιδιά, δεν είναι ποτέ σε άριστη κατάσταση μετά” υπογραμμίζει.

“Με αρχική τιμή 9,99 λίρες μπορείτε και εσείς να καταστρέψετε τη ζωή σας. Υπάρχουν προγράμματα για εσάς που θέλετε να θεραπευτείτε από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Όσα χρήματα συγκεντρώσω από αυτή την πώληση, θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ από τα παιδιά, με τη θεραπεία πιθανόν να περιλαμβάνει ναρκωτικά και αλκοόλ”, προσθέτει.

“Ξοδέψτε, είναι για καλό σκοπό” καταλήγει.

Πηγή: Independent

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις