Η αστυνομία στο Ουέικο, πολιτεία του Τέξας, είπε την Παρασκευή ότι υπήρξαν αρκετοί νεκροί και τραυματίες μετά από μάχη σε εστιατόριο-μπαρ της περιοχής, ενώ τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι εννιά άτομα σκοτώθηκαν σε μια μάχη μεταξύ δύο συμμοριών μηχανόβιων.

Το επεισόδιο έγινε στο Twin Peaks Sports Bar and Grill, σε μια εμπορική περιοχή που ονομάζεται Εμπορικό Κέντρο του Κεντρικού Τέξας, είπε η αστυνομία του Ουέικο στην ιστοσελίδα της στο Facebook.

Ο τοπικός σταθμός KXXV ανέφερε ότι το επεισόδιο έλαβε χώρα σε ένα οικόπεδο πάρκινγκ ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο, και ότι οκτώ άτομα σκοτώθηκαν εκεί ενώ το έννατο πέθανε στο νοσοκομείο.

Ο σταθμός ανέφερε επίσης ότι η αστυνομία συνέλεξε όπλα, ξύλινα ρόπαλα και αλυσίδες από το χώρο, καθώς και ότι οι εργαζόμενοι στο εστιατόριο είχαν κλειδωθεί στα ψυγεία μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Ο σταθμός KCEN-TV της περιοχής ανέφερε στον ιστότοπό του ότι όλοι οι νεκροί ήταν μέλη των συμμοριών. Η ταυτότητα των νεκρών δεν είναι γνωστή ακόμα, όπως και δεν έχει πιστοποιηθεί αν ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχουν και θαμώνες του εστιατορίου που δεν έχουν σχέση με τις συμμορίες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις