Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, συντρίμμια αεροσκάφους βρέθηκαν στο νησί Ρεϊνιόν που βρίσκεται κοντά στη Μαδαγασκάρη, στον Ινδικό Ωκεανό.

Ερευνητές σημειώνουν, πάντως, ότι είναι πολύ νωρίς να πει κανείς ότι πρόκειται για τα συντρίμμια της πτήσης MH370.

Ειδικοί ερευνητές εξετάζουν τα συντρίμμια, τα οποία βρίσκονταν εδώ και κάποιο διάστημα στο νερό, προκειμένου να βρουν την προέλευσή τους.

Γάλλος εμπειρογνώμονας πιστεύει ότι μπορεί να βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους. Ο Ξαβιέ Τίτελμαν, πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας που εξειδικεύεται στην ασφάλεια των πτήσεων, δηλώνει ότι επικοινώνησε μαζί το το πρωί της Τετάρτης ένας άνδρας, κάτοικος του νησιού Ρεϊνιόν.

Ο άνδρας, όπως αναφέρει η Telegraph, έστειλε στον Τίτελμαν μια σειρά φωτογραφίες που έδειχναν τα συντρίμμια ενός αεροσκάφους.

Αν και ο Τίτελμαν φαίνεται να πιστεύει πως τα συντρίμμια θα μπορούσαν να ανήκουν στην πτήση ΜΗ370, Γάλλος εμπειρογνώμονας σημειώνει στο CNN ότι “είναι πολύ νωρίς να πούμε εάν πρόκειται για την πτήση ΜΗ370. Βρήκαμε τα συντρίμμια μόλις σήμερα το πρωί στις ακτές του Σεντ Αντρέ”.

Το σημείο που βρέθηκαν τα συντρίμμια βρίσκεται πολύ δυτικότερα από το σημείο όπου επικεντρώνονταν οι έρευνες για τη χαμένη πτήση.

Υπενθυμίζεται ότι τo Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών χάθηκε από προσώπου γης στις 8 Μαρτίου του 2014. Μετέφερε 239 επιβαίνοντες.

Οι έρευνες για την πτήση λέγεται ότι είναι οι πιο ακριβές στην ιστορία της αεροπλοΐας.

Έχουν επικεντρωθεί στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, δυτικά της Αυστραλίας και πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη της Αυστραλίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις