Στόχος αποδοκιμασιών από μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος έγινε ο γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ιδρώνει ανεξέλεγκτα μέχρις του σημείου που έμοιαζε σαν να τον είχαν καταβρέξει με κουβά.

Ο Βαλς κατάφερε να ολοκληρώσει την ομιλία του σχετικά με τα εργασιακά και την επιχειρηματικότητα, εν μέσω αποδοκιμασιών, ωστόσο στο τέλος της χαιρέτισε το κοινό και πήρε μια πετσέτα για να σκουπιστεί ενώ το άσπρο πουκάμισο που φορούσε είχε “κολλήσει” πάνω του.

Με οργή αντιμετωπίστηκαν από μερίδα των ακροατών του η αποστροφή του λόγου του στην οποία είπε πως “θα συνεχίσουν οι μεταρρυθμίσεις που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα” καθώς και άλλη μία στην οποία ανέφερε πως “η εργατική νομοθεσία είναι τόσο πολύπλοκη, που έχει καταστεί αναποτελεσματική”.

Η ομάδα των νεαρών μελών των Σοσιαλιστών ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Εμανουέλ Μακρόν, κατηγορώντας τον για την εφαρμογή νεοφιλελεύθερων πολιτικών που εγκαινίασε ο Φρανσουά Ολάντ, “πιστός” των οποίων είναι και ο Βαλς, που φέρεται να προαλείφεται για τη θέση του προέδρου.


Σημειώνεται ότι στον προϋπολογισμό του 2016 προβλέπονται φοροαπαλλαγές δισεκατομμυρίων για τις μεγάλες επιχειρήσεις.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις