Παλαιστίνιος έφηβος σκοτώθηκε τη Δευτέρα στη διάρκεια συγκρούσεων με τον ισραηλινό στρατό στον προσφυγικό καταυλισμό Αΐντα της Βηθλεέμ, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο η παλαιστινιακή αστυνομία και η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος.
Ο Αμπντέλ Ραχμάν Αμπντάλα, 13 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα στον κορμό από σφαίρες στη διάρκεια συγκρούσεων το μεσημέρι, ανέφεραν. Είναι ο δεύτερος νεαρός Παλαιστίνιος που σκοτώθηκε από ισραηλινούς στρατιώτες μέσα σε 24 ώρες στη Δυτική Όχθη.
Την Κυριακή το βράδυ, ο Χουζέιφα Οτμάν Σουλεϊμάν, 18 ετών, σκοτώθηκε από πυρά του ισραηλινού στρατού στη διάρκεια συγκρούσεων στην Τουλκάρεμ, στο βορειοδυτικό τμήμα της Δυτικής Όχθης.
Παλαιστίνιοι και Ισραηλινοί έχουν βυθιστεί εδώ και μερικές ημέρες σε έναν νέο κύκλο βίας στις κατεχόμενες Δυτική Όχθη και Ανατολική Ιερουσαλήμ. Τέσσερις Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί από το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου σε δύο επιθέσεις.
Σύμφωνα με την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο, περισσότεροι από 150 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν τις τελευταίες 48 ώρες, είτε από πραγματικές σφαίρες είτε από βλήματα καουτσούκ του ισραηλινού στρατού.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις