Ο «Καβαλιέρε» Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν πάντα «άρχοντας» με τις συντρόφους του, νόμιμες ή παράνομες, μόνιμες ή εφήμερες.

Και ήταν ιδιαίτερα γαλαντόμος με την 37χρονη Μπάρμπαρα Γκουέρα, στην οποία ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας δώρισε μια βίλα αξίας ενός εκατομμυρίου, πολυτελές διαμέρισμα στην καρδιά του Μιλάνου, κοσμήματα, 10.000 ευρώ και πολλά ακόμα δώρα, ως αντάλλαγμα για τις… πολύτιμες υπηρεσίες της.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο το μοντέλο από το Κόμο της Ιταλίας συμμετείχε ενεργά στα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα» προσφέροντας απλόχερα στιγμές έρωτα και πάθους στον «Καβαλιέρε» και τους φίλους του.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα Εουτζένια Ποντασούλια ο Μπερλουσκόνι συνήθιζε να εκφράζει την γενναιοδωρία του στις νεαρές γυναίκες που σύχναζαν στις βίλες του αγοράζοντας τους διαμερίσματα, προσφέροντάς τους μεγάλα χρηματικά ποσά και εξασφαλίζοντάς τους μία θέση σε τηλεοπτικά σόου σε σταθμούς ιδιοκτησίας τους.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν η 37χρονη Γκουέρα, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από τις γυμνές φωτογραφίσεις της, αλλά και τη συμμετοχή της σε ριάλιτι παιχνίδι.

Η ευειδής νεαρά είχε επισκεφθεί και την «βίλα Τσερτόζα» του Μπερλουσκόνι στην Σαρδηνία, από όπου αναρτούσε φωτογραφίες της στην πισίνα. Βέβαια, η ίδια όταν είχε κληθεί να καταθέσει για την πολύκροτη υπόθεση «Ρούμπι-γκειτ», έκανε λόγο για «χαρούμενα δείπνα» επιλέγοντας να αποσιωπήσει την πραγματική διάσταση των «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι.

Όταν ρωτήθηκε στο δικαστήριο αν γνώριζε ότι στις βίλες του Μπερλουσκόνι πραγματοποιούνταν ερωτικά όργια, δήλωσε «σοκαρισμένη» και απέδιδε τα δώρα που δεχόταν από τον πρώην πρωθυπουργό στην γενναιοδωρία του.

Βέβαια, η Γκουέρα δεν είναι η μοναδική γυναίκα που επωφελήθηκε από τον επικεφαλής της Φόρτσα Ιτάλια.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος πέρα από την 37χρονη, και η Ιοάνα Βίσαν, είχε συμμετάσχει στις γιορτές ή «κομψά δείπνα» όπως τα χαρακτήριζε ο πρώην πρωθυπουργός, αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη.

Η Ποντασούλια ανέφερε ότι ο Μπερλουσκόνι φρόντιζε να καλύπτει τα έξοδα της Βίσαν, αλλά και να πληρώνει το ενοίκιο στο διαμέρισμά της, καθώς και τους λογαριασμούς τηλεφώνου.

Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός είχε αναθέσει στην πρώην οδοντοτεχνίτριά του Νικόλ Μινέτι, και τον λογιστή Τζουζέπε Σπινέλι αυτές τις υποχρεώσεις.

«Επομένως, η Βίσαν και η Γκουέρα για να έρχονται σε (-)ουαλική επαφή με τον Μπερλουσκόνι πληρώνονταν από τον Μπερλουσκόνι και τον Τζανπάολο Ταραντίνι, που συνήθως έδινε στα κορίτσια 1.000 ευρώ για κάθε επαφή», δήλωσε η εισαγγελέας.

Έχει γίνει γνωστό ο Ταραντίνι είχε φροντίσει να… στρατολογήσει τουλάχιστον 26 γυναίκες για να περάσουν μία βραδιά συντροφιά με τον Μπερλουσκόνι το 2008 και το 2009. Ο «εγκάρδιος» φίλος του Καβαλιέρε, ο οποίος προωθούσε καλλονές στην αγκαλιά του αποκάλυψε τα προσωπικά στοιχεία όλων όσων πέρασαν την πόρτα της Βίλας Τσερτόζα, στην εισαγγελία του Μπάρι.

Σύμφωνα με την Ποντασούλια, ο Ταραντίνι έκανε ότι μπορούσε για να ικανοποιεί κάθε επιθυμία του Μπερλουσκόνι καθώς φιλοδοξούσε να θέσει υποψηφιότητα με την Φόρτσα Ιτάλια στις ευρωεκλογές του 2009, ενώ μέσω του πρώην πρωθυπουργού στόχευε σε συνεργασίες με το δημόσιο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις