Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια εμπόρων γυναικών που την εξέδιδαν για χρόνια με απίστευτη βαρβαρότητα περιέγραψε στο CNN μία 23χρονη Μεξικανή που ξεκίνησε την πορνεία σε ηλικία 12 ετών και απελευθερώθηκε από τους δυνάστες της σε επιχείρηση της Αστυνομίας όταν έγινε 16 χρόνων.


Όπως αναφέρει από τη στιγμή που έπεσε στα χέρια των διακινητών, υπολογίζει πως βιάστηκε περίπου 43,200 φορές – μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Σήμερα η Κάρλα Γιασίντο προσπαθεί να μοιραστεί την εμπειρία της με όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, προκειμένου να αντιδράσει σε αυτό το απάνθρωπο εμπόριο γυναικών, που έχει στα δίχτυα του αμέτρητες γυναίκες στον πλανήτη.

Μιλώντας στο CNN περιγράφει μια απαίσια παιδική ηλικία αναφέροντας πως έχει βιώσει τη μητρική απόρριψη από πολύ νωρίς και ότι την κακοποιούσαν. Ένας συγγενής άρχισε να την κακοποιεί (-)ουαλικά όταν ήταν πέντε ετών.

Σε ηλικία 12 ετών μπήκε στο στόχαστρο ενός διακινητή. Της είπε πως ήταν έμπορος αυτοκινήτων και την προσέγγισε ερωτικά. Χρησιμοποιώντας τα “όπλα” της καλοσύνης και της ευγένειας απέναντί της, όπως επίσης και δώρα, ρούχα, λουλούδια κ.α. την “κέρδισε”.

Άρχισε να ζει μαζί του, με τους πρώτους μήνες της συμβίωσης να είναι “ονειρεμένοι”.

Στη συνέχεια όμως αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο και τις προθέσεις του. “Άρχισε να μου λέει τα πάντα, τί έπρεπε να κάνω, σε τί στάσεις, τί θα χρεώνα, τί θα έκανα με τον πελάτη και για πόση ώρα, πώς θα τους μιλούσα για να μου δώσουν περισσότερα χρήματα” ανέφερε.

Την ανάγκασαν να πηγαίνει με 20 άντρες την ημέρα. “Μερικοί γελούσαν γιατί έκλαιγα. Έκλεινα τα μάτια για να μην βλέπω τί έκαναν και να μη νιώθω τίποτα” αναφέρει. Μετά την αρχή, άρχισαν να την στέλνουν από πόλη σε πόλη, για να “δουλέψει” σε πορνεία, ξενοδοχεία, σπίτια και σε δρόμους. Οι πελάτες έγιναν 30 την ημέρα.

Πίστεψε πως είχε έρθει η σωτηρία όταν έγινε αστυνομική επιδρομή σε ξενοδοχείο που βρισκόταν, ωστόσο οι αστυνόμοι πήραν τα κορίτσια σε δωμάτια και άρχισαν να τραβούν βίντεο με αυτές βάζοντάς τις να ποζάρουν μαζί τους με εξευτελιστικούς τρόπους, για ώρες.

Εκείνη την εποχή η Κάρλα ήταν 13 ετών. Τις απειλούσαν πως αν δεν έκαναν ό,τι τους έλεγαν θα έστελναν τα βίντεο στις οικογένειές τους. “Γνώριζαν πως ήμασταν ανήλικες. Είχαμε θλιμμένα πρόσωπα, υπήρχαν κορίτσια δέκα ετών, κορίτσια που έκλαιγαν” αναφέρει.

Ο εφιάλτης τελείωσε για εκείνη το 2008, όταν απελευθερώθηκε σε αστυνομική επιχείρηση κατά της πορνείας στο Μέξικο Σίτυ, όταν ήταν 16 ετών.

Σήμερα στα 23 χρόνια της έχει αναλάβει να ενημερώσει για όσα συμβαίνουν στους κύκλους της πορνείας.

Τον Ιούλιο μίλησε στο Βατικανό με τον πάπα Φραγκίσκο τον Ιούλιο, ενώ τον Μάιο μίλησε στο αμερικανικό Κονγκρέσο για την διακίνηση ανθρώπων. Την ιστορία της επιβεβαίωσαν μέλη της οργάνωσης “Ο δρόμος για το Σπίτι”, σε ξενώνα της οποίας έζησε για έναν χρόνο μετά τη διάσωσή της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις