Σε ολόκληρο “στρατό” έχει μετατραπεί μια ομάδα μοναχών, οι οποίες προσπαθούν να καταπολεμήσουν το εμπόριο ανθρώπων, ποζάροντας σαν ιερόδουλες, προκειμένου να εισχωρήσουν στους οίκους ανοχής, ενώ αγοράζουν επίσης παιδιά που πωλούνται ως σκλάβοι.

Ο “στρατός” αυτός αποτελείται από 1.100 μομαχές σε 80 χώρες!

Σύμφωνα με τον John Studzinski, τον πρόεδρο του δικτύου “Talitha Kum” (σ.σ.: Κοριτσάκι ξύπνα), που ξεκίνησε τη δράση του το 2004, 1% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει πέσει θύμα κάποιας μορφής εκμετάλλευσης, δηλαδή 73 εκατ. άνθρωποι.

Από αυτούς, το 70% είναι γυναίκες, οι μισές εκ των οποίων 16 ετών ή ακόμα μικρότερες.

“Δεν προσπαθώ να εντυπωσιάσω, απλά προσπαθώ να αναδείξω το γεγονός ότι ο κόσμος έχει χάσει την αθωώτητά του και οι σκοτεινες δυνάμεις είναι ενεργές” λέει.

Όπως ανέφερε, σε ορισμένες περιπτώσεις εμπορίου λευκής σαρκός και σκλαβιάς, η μεταχείριση ορισμένων θυμάτων ήταν τραγική.

Σε μια περίπτωση, είχαν κλειδώσει μια ιερόδουλη σε ενα δωμάτιο χωρίς φαγητό για μια εβδομάδα και την ανάγκαζαν να τρώει τα κόπρανα της, επειδή δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή με 12 πελάτες την ημέρα.

Μια άλλη ιερόδουλη εξαναγκάστηκε να κάνει (-) με 10 άνδρες ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με τον Studzinski, οι μοναχές, προκειμένου να καταπολεμήσουν το εμπόριο λευκης σαρκός, συχνά ντύνονται σαν ιερόδουλες και κάνουν πεζοδρόμιο!

“Αυτές οι μοναχές δεν εμπιστεύονται κανένα. Ούτε τις κυβερνήσεις, ούτε τους οργανισμούς, ούτε την τοπική αστυνομία. Δουλεύουν σε οίκους ανοχής. Κανένας δεν γνωρίζει ότι είναι εκεί” λέει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις