Μία νέα θεωρία συνωμοσίας έχει συνεπάρει το Ίντερνετ. Την κυκλοφόρησε ο ιστότοπος Disclose TV και αναφέρει πως ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είναι στην πραγματικότητα… αθάνατος ενώ δημοσιεύει και τρειςφωτογραφίες (υποτίθεται) δικές του από το 1920 και το 1941.

Όπως αναφέρει ο Independent οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον Πούτιν έρχονται να στηρίξουν τη δική του καμπάνια αυτοπροβολής με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων να διανείμουν κάθε τρεις και λίγο φωτογραφίες του στο κυνήγι, σε αθλήματα και σε διάφορα… κατορθώματα, όπως το κολύμπι σε παγωμένα ποτάμια και η… ημίγυμνη ιππασία.

“Αν πιστεύετε πως ο Πούτιν ‘βρήκε’ αρχαίο αμφορέα μετά από κατάδυση με υποβρύχιο (σ.σ. είδηση που είχε μεταδοθεί πριν από τρία χρόνια), τότε ίσως να πιστέψετε και τη νέα θεωρία συνωμοσίας” σημειώνει το άρθρο.

Στο χτίσιμο του… μύθου του Πούτιν συμβάλει και το γεγονός πως η πραγματική ζωή του ρώσου προέδρου παραμένει καλά κρυμμένη, παρά το ότι βρίσκεται στην εξουσία εδώ και 15 χρόνια.

“Για κάποιους η ‘μυθολογία‘ που συνοδεύει τον Πουτιν προωθείται συστηματικά από δημόσια πρόσωπα στη Ρωσία, μιλάμε δηλαδή για μια ‘συνωμοσία μέσα στη συνωμοσία” παρατηρεί εύστοχα το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις