Σημειώματα που προκαλούν αίσθηση για την ωμότητά τους, βρέθηκαν πάνω σε δύο από τους συνολικά 31 συλληφθέντες αλγερινής, μαροκινής, συριακής και γερμανικής υπηκοότητας για τις (-)ουαλικές επιθέσεις σε περισσότερες από 120 γυναίκες στην Κολονία το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, στα σημειώματα ήταν γραμμένες φράσεις στα γερμανικά και στα αραβικά: «Ωραία στήθη», «Θέλω να κάνουμε (-)» και «Θα σε σκοτώσω».

Στα κινητά που είχαν στην κατοχή τους δύο εκ των συλληφθέντων που «έχουν σχέση με μετανάστες», αλλά δεν κατονομάζονται από τις γερμανικές αρχές λόγω του ισχύοντος νόμου στη χώρα, βρέθηκαν και βίντεο με υλικό από το βράδυ εκείνο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως έχει προχωρήσει σε συνολικά 31 συλλήψεις υπόπτων και πως μεταξύ αυτών βρίσκονται 18 άτομα που έχουν αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία, είναι δηλαδή πρόσφυγες. Μεταξύ αυτών είναι εννιά Αλγερινοί, οκτώ Μαροκινοί, τέσσερις Σύριοι, πέντε Ιρανοί, ένας από το Ιράκ, ένας από την Σερβία, ένας από τις ΗΠΑ και δύο Γερμανοί πολίτες.

Οι αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν τις υποψίες πως οι ομάδες ανδρών που έδρασαν στην Κολονία, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, ήταν μέρος οργανωμένου σχεδίου.

Διαβάστε: Παύθηκε ο αρχηγός της αστυνομίας

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις