Κατηγορίες για απαγωγή και βιασμό μίας γυναίκας που φέρεται να κρατούσε αιχμάλωτη για έξι μέρες σε τσιμεντένιο μπούνκερ που είχε κατασκευάσει, απαγγέλθηκαν σε σουηδό γιατρό, ο οποίος -απολογούμενος- ανέφερε ότι “ήθελε να έχει μια σύντροφο”.

Ο εισαγγελέας της Στοκχόλμης, Peter Claeson δήλωσε στο CNN πως ο 38χρονος αρνείται ότι βίασε τη γυναίκα και η δικηγόρος του πως παρόλο που έχτισε το τσιμεντένιο “καταφύγιο” δεν είχε πρόθεση να φυλακίσει κάποιον εκεί. “Είναι ένας άνθρωπος σε κατάθλιψη και παραδέχτηκε ό,τι τον ρωτούσε η αστυνομία” δήλωσε η ίδια.

Ο εισαγγελέας ανέφερε πως ο κατηγορούμενος φέρεται να έβαλε υπνωτικό σε φαγητό που πρόσφερε στο θύμα και ότι τη βίασε. Στη συνέχεια φέρεται να την έβαλε σε αναπηρικό καροτσάκι και να την οδήγησε στο αυτοκίνητό του.

Μετά από διαδρομή έξι ωρών έφτασαν στο σπίτι του στο Kristianstad όπου ήταν το μπούνκερ – σχεδιασμένο για περισσότερους από έναν ανθρώπους, όπως έγινε γνωστό.


“Ενδιαφέρον” είναι και πως πήρε δείγματα από το θύμα για να διαπιστώσει αν έχει (-)ουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Τελικά παρέδωσε το θύμα του στην Αστυνομία, όταν έμαθε πως καταζητείται. Ο ίδιος ήταν οπλισμένος και είπε στους αστυνομικούς πως οι δύο τους ήταν ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε εργαστεί σε αρκετά νοσοκομεία.

Η δίκη του ξεκινά στη Στοκχόλμη στις 25 Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες από το CNN

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις