Τον Μαρξ υποστήριξαν σε καμπάνια – φάρσα, αρκετοί υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ, να καταλάβει τη θέση του… αντιπροέδρου στο πλευρό της, παρά το γεγονός πως οι συλλέκτες των υπογραφών τους αποκάλυψαν πως ήταν κομμουνιστής (σ.σ. αλλά όχι νεκρός).

Όπως αναφέρει το Russia Today, χωρίς να γνωρίζουν για την κριτική του Μαρξ στο καπιταλιστικό σύστημα, το οποίο έβλεπε ως ένα ιστορικό στάδιο προς τον Κομμουνισμό, που είναι καταδικασμένο να καταρρεύσει λόγω των εσωτερικών του αντιφάσεων, κάτοικοι του Σαν Ντιέγκο δεν έδειξαν να έχουν πρόβλημα στη στήριξή του για αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Ο Mark Dice, αμερικανός συγγραφέας, ζήτησε από τους ντόπιους να υπογράψουν υπέρ του Μαρξ, πρώτα ως οικονομικού συμβούλου και μετά ως αντιπροέδρου. “Μαζεύουμε υπογραφές για να είναι υποψήφιος μαζί της στην κάλπη” δήλωσε στους… ανιστόρητους που υπέγραψαν.

“Βέβαια το στηρίζω αυτό” δήλωσε μία γυναίκα, υποστηρίζοντας πως αυτό θα ενισχύσει την Κλίντον στον αγώνα της, ενώ άλλος υπέγραψε γιατί θεωρούσε πως έτσι θα νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ. “Πρέπει να τον νικήσει, δεν μου αρέσουν αυτά που κάνει”, ανέφερε.

Μόνο ένας δήλωσε πως “δεν ξέρει αρκετά για τον Μαρξ” ώστε να υπογράψει υπέρ του.


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις