Νέο ανατριχιαστικό βίντεο δίνει στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος. Σε αυτό ένας τετράχρονος που έχει το ψευδώνυμο “Jihadi Junior” και είναι γιος Βρετανίδας νιγηριανής καταγωγής και σουηδού τζιχαντιστή μουσουλμανικής καταγωγής που είναι πλέον νεκρός, ανατινάζει τέσσερις ομήρους.

Ο μικρός Ίσα φαίνεται να πατάει το κουμπί που πυροδοτεί τα εκρηκτικά και να διακηρύσσει πως θα σκοτώσει “όλους τους άπιστους” ενώ τέλος φωνάζει “Ο Αλλάχ είναι Μεγάλος” καθώς στέκεται δίπλα στα απομεινάρια του οχήματος.

Είναι η δεύτερη φορά που ο μικρός εμφανίζεται σε βίντεο προπαγάνδας του ISIS, η πρώτη ήταν στο βίντεο με το οποίο το Ισλαμικό Κράτος απειλούσε τη Βρετανία και τον Κάμερον, για τους βομβαρδισμούς στη Συρία.

Όσον αφορά τα θύματα, φέρονται να είναι άνθρωποι που ομολόγησαν ότι κατασκόπευαν το Ισλαμικό Κράτος.

Αξιωματούχος του ISIS που στέκεται δίπλα στο παιδί αναφέρει – απευθυνόμενος και πάλι στον Κάμερον -: “Έστειλες τους κατασκόπους σου στη Συρία και όταν έδωσε εντολή στους ανθρώπους σου με ένα κουμπί να σκοτώσουν τους αδελφούς μας που ζουν στη Δύση. Σήμερα θα σκοτώσουμε τους κατασκόπους σου με τον ίδιο τρόπο”.

Δείτε το βίντεοΜε πληροφορίες από τη Daily Mail

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις