Ένας από τους γιους του Τραμπ εμφανίστηκε μαζί με ακραίο πολιτικό σχολιαστή σε ραδιοφωνική εκπομπή. Η εξέλιξη αυτή, πυροδοτεί μεγαλύτερες ανησυχίες, σχετικά με το ενδεχόμενο ο Ντόναλντ Τραμπ να δεχτεί την υποστήριξη ακραίων ομάδων, προκειμένου να εξασφαλίσει το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στον προεκλογικό αγώνα του πατέρα του, έδωσε συνέντευξη στη συντηρητική εκπομπή “Liberty Roundtable” του δημοσιογράφου Sam Bushman, στη Γιούτα. Στη διάρκεια της εκπομπής, δέχθηκε ερωτήσεις από τον James Edwards, του οποίου, η εκπομπή “The Political Cesspool,” χαρακτηρίζεται από οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ως “ρατσιστική και αντισημτική.”

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, αναφέρθηκε στις αρχές της οικογένειας στις οποίες πιστεύει ο πατέρας του, αλλά και στην προεκλογική του εκστρατεία, η οποία σύμφωνα με την άποψή του, αλλάζει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

“Δεν πρόκειται πια για εκστρατεία. Είναι ένα κίνημα,” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τραμπ Τζούνιορ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επικράτησε μεταξύ των άλλων Ρεπουμπλικάνων συνυποψηφίων του, στους προκριματικούς εκλογικούς κύκλους της “Σούπερ Τρίτης,” ενισχύοντας την πολιτική δυναμική του, για την τελική διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων.

Έχει υποσχεθεί να κλείσει τα σύνορα με το Μεξικό, ν’ απαγορεύσει προσωρινά την είσοδο των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, αλλά και να μπλοκάρει την υποδοχή προσφύγων από τη Συρία. Οι πολιτικές αυτές, έχουν την υποστήριξη ακροδεξιών κύκλων στις ΗΠΑ.

Οι ηγέτες των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο άσκησαν κριτική για τις θέσεις που εκφράζουν οι ρατσιστικές οργανώσεις, ενώ αρνήθηκαν να σχολιάσουν την πορεία της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, αλλά και το ενδεχόμενο να εξασφαλίσει το προεδρικό χρίσμα.

Ο αρχηγός των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, τόνισε ότι κάθε Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος πρέπει ν’ αποκηρύσσει κάθε ομάδα η οποία “καλλιεργεί το φανατισμό.” Ο ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία, Μιτς Μακόνελ τόνισε ότι τα μέλη του κόμματος του, που συμμετέχουν στο αναφερόμενο νομοθετικό σώμα καταδικάζουν τις ρατσιστικές οργανώσεις, αλλά και “οτιδήποτε αυτές πρεσβεύουν.”

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις