Οι Έλληνες παίκτες του Βελγίου είναι καλά στην υγεία τους

Οι Έλληνες παίκτες του Βελγίου είναι καλά στην υγεία τους
Ο μάνατζερ Πασχάλης Τουντούρης, ο οποίος εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές στο Βέλγιο και έχει το γραφείο του στις Βρυξέλλες, μίλησε για τις δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και διαβεβαίωσε ότι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι καλά στην υγεία τους.

Στο Βέλγιο αγωνίζονται εννέα Έλληνες, εκ των οποίων άλλοι είχαν επιστρέψει στη χώρα μας λόγω διεθνών υποχρεώσεων και άλλοι ταξίδεψαν άλλες ημέρες και απέφυγαν τις σημερινές πτήσεις.

Στη χώρα βρίσκονται οι Τάσος Παπάζογλου (Κόρτραϊκ), Μιχάλης Σηφάκης (Κόρτραϊκ), Γιάννης Μανιάτης (Σταντάρη Λιέγης), Νίκος Καρέλης (Γκενκ), Σωτήρης Νίνης (Σαρλερουά), Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά), Παναγιώτης Κυνηγόπουλος (Σιντ Τρούιντεν), Κώστας Ρουγκάλας (Λόιβεν) και Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν).

Οι δηλώσεις Τουντούρη στον "Sport 24 Radio"

Για την επίθεση
"Είμαι σοκαρισμένος. Ανάρτησα στο Facebook μία φωτογραφία που είχα βγάλει στο Starbucks, απέναντι από εκεί που έγινε η έκρηξη. Η ασφάλεια του αεροδρομίου είχε ανατεθεί στον στρατό. Έχω μιλήσει με κάποια παιδιά και είναι καλά. Ο Νίνης επέστρεψε χθες το βράδυ λόγω τραυματισμού. Ο Παπάζογλου επέστρεψε λόγω Εθνικής. Ο Ολαιτάν είναι καλά. Ο Σηφάκης είχε προπόνηση. Δεν πιστεύω ότι κάποιο από τα δικά μας παιδιά κινδυνεύουν".

"Δεν μπορείς να προβλέψεις αυτές τις επιθέσεις. Είχε γίνει θέμα στη χώρα για το αν πρέπει να δαπανώνται τόσο μεγάλα ποσά για την ασφάλεια. Μπαίνουμε σε νέες εποχές. Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών έχει συνδέσεις με όλο τον πλανήτη. Τέτοια ώρα η κίνηση είναι τεράστια. Είναι και το καθολικό Πάσχα. Μίλησα με 4-5 ανθρώπους και είναι σοκαρισμένοι".

"Κάποιες ομάδες επέστρεφαν εκείνη την ώρα από προετοιμασία που έκαναν εκτός χώρας. Το μοναδικό αεροδρόμιο που μπορεί να προφυλάξει τον κόσμο είναι το Τελ Αβίβ που υπάρχει έλεγχος και έξω από αυτό. Νομίζω ότι το επόμενο μέτρο είναι αυτό και είναι δεδομένο. Το ποδόσφαιρο και οι άνθρωποί του που είναι συνέχεια στον δρόμο θα επηρεαστούν και τα ταξίδια θα είναι πιο δύσκολα".

Για την επόμενη μέρα μετά τις επιθέσεις
"Θεωρώ ότι αν λειτουργήσουμε με γνώμονα τον φόβο, τους δίνουμε χαρά. Δεν υπάρχει άλλη λύση, θα πρέπει να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας. Ο στρατός ήταν στο αεροδρόμιο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μετά είναι να τα παρατήσουμε. Αυτό το μήνυμα στέλνω και στα παιδιά".