Τις εντυπωσιακές ικανότητές του στη γιόγκα επιδεικνύει ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό (σε φωτογραφία που έγινε viral γρήγορα) κάνοντας τη στάση που ονομάζεται “το παγώνι” ή αλλιώς “μαγιουρασάνα”, η οποία απαιτεί τρομερή δύναμη στα χέρια και την πλάτη.

Ο Τριντώ – γνωστός για το “ανοιχτό” μυαλό του, την θερμή υποδοχή προσφύγων στη χώρα του και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών – ισορρόπησε σε γραφείο με μόνη στήριξη στους καρπούς.

Όπως αναφέρει το Mashable, πρόκειται για ιδιαίτερα “δυνατή” στάση, αφού συμβολίζει “μεγάλα” πράγματα, όπως την αγάπη και την αθανασία. Επίσης έχει οφέλη για το σώμα, καθώς φέρεται να ενδυναμώνει το πεπτικό σύστημα, να ενισχύει το μεταβολισμό και να απελευθερώνει το σώμα από τις τοξίνες μέσω της επιτάχυνσης της ροής του αίματος, όπως αναφέρει αθλητής της γιόγκα.

Σημειώνεται πως η φωτογραφία είναι από το 2013 και την είχε “τουιτάρει” ο ίδιος ο Τριντώ, ωστόσο τώρα πήρε νέα δημοσιότητα καθώς την ανέβασε και πάλι στο Twitter ένας δάσκαλος της γιόγκα, ο David Gellinau.