Όταν βλέπεις για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη φωτογραφία νομίζεις ότι βλέπεις πόδια με κόκκινα καλτσάκια. Όταν συνειδητοποιείς ότι είναι ματωμένα καλτσάκια σοκάρεσαι. Πρόκειται για μια φωτογραφία που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο και απεικονίζει τα ματωμένα πόδια μιας σερβιτόρας που είναι αναγκασμένη να να φορά τακούνια σε όλη τη βάρδιά της.

Η Νicola Gavins από την Αλμπέρτα του Καναδά ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook για λογαριασμό της φίλης της που υφίσταται αυτό το βασανιστήριο αναφέροντας πως «αιμορραγούσε τόσο που βγήκε ένα από τα νύχια των ποδιών της».

Η Gavins ανέφερε πως ο υπεύθυνος βάρδιας επέπληξε τη φίλη της, που δουλεύει σε εστιατόριο, επειδή φόρεσε ίσια παπούτσια και της είπε πως και πάλι θα έπρεπε να φορέσει ψηλά τακούνια την επόμενη ημέρα.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της αλυσίδας είπε πως είδαν με ανησυχία την ανάρτηση και πως επικοινώνησαν αμέσως με την υπάλληλο.

«Η πολιτική μας σχετικά με τα παπούτσια συστήνει όλοι οι εργαζόμενοι, άνδρες και γυναίκες, να φορούν κατάλληλα, μη ολισθηρά παπούτσια με σόλα, για λόγους ασφαλείας. Υπό αυτή την οδηγία φορούν ό,τι είναι άνετο για εκείνους. Δεν υπάρχει ελάχιστο ύψος τακουνιών αλλά για όσες εργαζόμενες φορούν τακούνια, ζητάμε να μην είναι πάνω από 6,5 εκατοστά», ανέφερε.

https://www.flash.gr/wp-content/uploads/2016/05/13/Garvis13516.jpg
Η Νicola Gavins που ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις