Η The Sun, που έχει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Βρετανία, τάχθηκε στο πλευρό της εκστρατείας υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ. “Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία να αποχωρήσουμε από την δικτατορία των Βρυξελλών και είναι καιρός να την αδράξουμε”, αναφέρει το κύριο άρθρο.

“Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αποδειχτεί άπληστη, σπάταλη, εκφοβιστική και εκπληκτικά ανίκανη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κρίση. Την επόμενη Πέμπτη, στην κάλπη, μπορούμε να διορθώσουμε αυτό το τεράστιο ιστορικό λάθος”, σημειώνει εξάλλου. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία, γιατί το μέλλον φαίνεται χλωμό αν μείνουμε”, τονίζεται.

Εκτός της ΕΕ η Βρετανία θα γίνει πλουσιότερη, πιο ασφαλής και ελεύθερη και θα μπορεί να καθορίζει η ίδια τη μοίρα της, όπως η Αμερική, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και πολλές άλλες χώρες, προσθέτει το editorial και συνεχίζει: “Αν μείνουμε, η Βρετανία θα γίνει σε λίγα χρόνια γερμανικό προτεκτοράτο“.

“Αν μείνουμε το μεταναστευτικό ρεύμα θα γίνει χειρότερο, οι δουλειές μας το ίδιο, η ζωή μας θα χειροτερέψει. Η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη, η Ιταλία πάει στον ίδιο δρόμο και οι συνέπειες θα είναι χειρότερες, στην Ισπανία το 45% των νέων είναι άνεργο” σημειώνεται εξάλλου.

Η Sun ανήκει στον μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις