Θύελλα αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει η στάση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης για τα θύματα του Ντάλας.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μαζί με την σύζυγό του Μισέλ, το ζεύγος Μπους και ο αντιπρόεδρος της χώρας Τζο Μπάιντεν μαζί με την σύζυγό του, καθώς επίσης ο δήμαρχος της πόλης και ο αρχηγός της αστυνομίας, ο οποίος έχει χάσει δικούς του ανθρώπους σε επεισόδια βίας στο παρελθόν.

Ενώ, λοιπόν, όλοι ήταν θλιμμένοι και σιγοτραγουδούσαν θρησκευτικούς ύμνους σε κλίμα κατάνυξης και σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων, ο Τζορτζ Μπους άρχισε να λικνίζει το σώμα του και να κουνά τα χέρια του χαμογελαστός.

Το σχετικό βίντεο, που δόθηκε στην δημοσιότητα δείχνει τους παρευρισκόμενους να κρατιούνται από τα χέρια και τη στιγμή που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χορεύει και τραβά στο ρυθμό της μουσικής το χέρι της Μισέλ Ομπάμα, εκείνη δείχνει σαστισμένη.

Οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα εξέφρασαν την οργή τους για τον Μπους και αρκετοί έγραψαν ότι ενώ τον συμπαθούσαν, η συγκεκριμένη ενέργειά του είναι “απαράδεκτη”.

Δείτε το video


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις