Μπατακλάν: Η απόλυτη φρίκη - "Πολλοί έκαναν εμετό"

Μπατακλάν: Η απόλυτη φρίκη - "Πολλοί έκαναν εμετό"
Εικόνες που προκαλούν σοκ και δέος περιγράφει έκθεση της κοινοβουλευτικής επιτροπής της Γαλλίας για τη δράση των τζιχαντιστών στο μακελειό του Μπατακλάν, τον περασμένο Νοέμβριο στο Παρίσι.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα θύματα μαρτύρησαν στα χέρια των μακελάρηδων.

Οι τζιχαντιστές τους σφαγίασαν με πρωτοφανή φρικαλεότητα, ξεκοιλιάζοντας τους, ενώ σε πολλούς έβγαλαν τα μάτια και τεμάχισαν τα γεννητικά τους όργανα!

«Τους έκοψαν τους όρχεις για να τους βάλουν στο στόμα των θυμάτων»,
αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση της επιτροπής της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, η οποία έχει επιφορτιστεί με την έρευνα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

«Μερικά από τα πτώματα που βρέθηκαν στο Μπατακλάν ήταν τόσο ακρωτηριασμένα που ήταν δύσκολο να αντιστοιχίσουμε τα διαμελισμένα μέλη», ανέφερε ο ερευνητής Κριστιάν Σεντ, επιβεβαιώνοντας: «Είναι αλήθεια. Ένα από τα θύματα είχε τους όρχεις στο στόμα του».

Αστυνομική πηγή ανέφερε επίσης ότι σε πολλά από τα θύματα δεν έγινε αναγνώριση από συγγενείς, καθώς «ήταν ξεκοιλιασμένα ή αποκεφαλισμένα», ενώ υπήρξαν ενδείξεις για (-)ουαλική κακοποίηση σε γυναίκες και ακρωτηριασμό των γεννητικών τους οργάνων.

«Αντικρίζοντας αυτές τις εικόνες, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα και τους λυγμούς τους. Πολλοί έκαναν και εμετό» δήλωσε.