Συγκίνηση έχει προκαλέσει η εικόνα μιας αστυνομικού που βρήκε έναν πολύ γλυκό και ιδιαίτερο τρόπο για να παρηγορήσει ένα αγοράκι που κλαίει. Σίγουρα δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα ενός αστυνομικού…

Η σχολική αστυνόμος στην πολιτεία της Φλόριντα, βλέποντας έναν μικρό μαθητή να κλαίει ξαπλωμένος στον διάδρομο του σχολείου, την ώρα μιας εκδήλωσης, αποφάσισε να του συμπαρασταθεί. Ξάπλωσε, λοιπόν κι εκείνη δίπλα του με ένα πλατύ χαμόγελο, σκούπισε τα δάκρυα του και άρχισε να του μιλάει.

Ο μικρός Precious Cornner-Jones μετά από λίγο σηκώθηκε όρθιος, με εμφανώς καλύτερη διάθεση.

«Αποφάσισα να ξαπλώσω δίπλα του και να του συμπαρασταθώ. Ξεκίνησε να κλαίει, οπότε του σκούπισα τα δάκρυα και του είπα ότι όλα θα πάνε καλά. Σαν ενήλικες υπάρχουν στιγμές που θέλουμε κάποιον να σταθεί δίπλα μας και ίσως να σκουπίσει τα δάκρυα μας. Τα παιδιά μπορούν να έχουν μια δύσκολη μέρα, ακριβώς όπως και εμείς, οπότε του αφιέρωσα κάποιες στιγμές ώστε να τον κάνω να αισθανθεί καλύτερα. Δεν ήταν μια στιγμή μου ως αστυνομικός, ήταν μια μητρική στιγμή» τόνισε η σχολική αστυνόμος, που είναι μητέρα τριών παιδιών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις