Ο πρώην αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στις προκριματικές για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Τζεμπ Μπους, έδωσε μια απλή συμβουλή στον νέο ένοικο του Λευκού Οίκου: “Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αληθή”.
Σχεδόν 60 ημέρες μετά την ορκωμοσία του Τραμπ, ο Τζεμπ Μπους, πρώην κυβερνήτης της Φλόριντας και γιος και αδελφός πρώην προέδρων, εκτίμησε ότι ο μεγιστάνας έχει επιλέξει “πολύ καλούς” συνεργάτες και χαιρέτισε ορισμένες από τις πρωτοβουλίες του, όμως εμφανίστηκε πολύ επικριτικός όσον αφορά το “στυλ” του.
“Δεν ακολούθησε το προεδρικό στυλ στο οποίο έχει συνηθίσει ο κόσμος και νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα”, εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή Facing South Florida, στο τηλεοπτικό κανάλι CBS Miami. 
“Θα έπρεπε να σταματήσει να λέει πράγματα που δεν αληθεύουν”, πρόσθεσε, όταν ρωτήθηκε για τις συνεχείς αναρτήσεις του προέδρου στο Twitter. “Έχει πολλή δουλειά και κάποια από αυτά τα πράγματα, οι παρακολουθήσεις και τα τοιαύτα, αποσπούν πλήρως την προσοχή και καθιστούν πιο δύσκολο το έργο του”, πρόσθεσε.
Τα μηνύματα του Τραμπ στο Twitter αποδυναμώνουν τα προεδρικά καθήκοντά του; “Ναι, κάπως”, απάντησε ο γιος του 41ου προέδρου των ΗΠΑ και αδελφός του 43ου. “Είναι άλλο πράγμα να το κάνεις όταν είσαι υποψήφιος όμως όταν είσαι πρόεδρος, τα λεγόμενά σου έχουν συνέπειες”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις