Μια 34χρονη αστυνομικός από την Αργεντινή γέννησε στα τέλη του 2016, ενώ βρισκόταν σε κώμα έπειτα από αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Ο γιος της έζησε και πέντε μήνες μετά, η Αμέλια Μπάναν συνήλθε από το κώμα και μπόρεσε να τον κρατήσει στην αγκαλιά της!

“Kαμιά φορά κινούνταν, έδειχνε σημάδια ότι πρόκειται να ξυπνήσει. Την
προηγούμενη Πέμπτη, στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ήμασταν στο
δωμάτιό της στο νοσοκομείο και ακούσαμε ένα “ναι”. Την πλησιάσαμε. Ήταν
μια πολύ συγκινητική στιγμή” διηγείται ο αδελφός της, Σέζαρ, επίσης αστυνομικός.

Την 1η Νοεμβρίου, η αστυνομικός η οποία ήταν έξι μηνών έγκυος είχε ένα ατύχημα την ώρα που βρισκόταν σε αστυνομικό όχημα μαζί με συναδέλφους της, μεταξύ αυτών και ο πατέρας του παιδιού, επίσης αστυνομικός, ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

Η Μπάναν νοσηλευόταν σε κώμα σε νοσοκομείο της πόλης Μισιόνες στη βορειοανατολική Αργεντινή. Η εγκυμοσύνη της προχωρούσε κανονικά και λίγες ώρες πριν τα Χριστούγεννα γέννησε με καισαρική ένα αγοράκι, τον Σαντίνο.

Η αδελφή της Νόρμα “φρόντιζε τον Σαντίνο. Και κάθε ημέρα στις 18:00 πήγαινε το μωρό στην Αμέλια”, εξήγησε ο Σέζαρ.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Νόρμα έδειξε στην Αμέλια το μωρό και εκείνη πίστεψε ότι επρόκειτο για ανιψιό της. Οι συγγενείς της εξήγησαν ότι είναι ο γιος της κι εκείνη θυμήθηκε τι συνέβη.

Οι γιατροί είπαν ότι η Αμέλια αψήφησε τους ιατρικούς νόμους, ότι η περίπτωσή της είναι ένα πραγματικό θαύμα”, τονίζει ο Σέζαρ.

“Η Αμέλια είναι νέα και παρά τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές της κακώσεις μας εξέπληξε”, δήλωσε από την πλευρά του ο Μαρσέλο Φερέιρα, ο νευροχειρουργός που την παρακολουθεί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις