Η Αντέλ στην ολονυκτία του πύργου της κολάσεως

Η Αντέλ στην ολονυκτία του πύργου της κολάσεως
Η τραγουδίστρια Αντέλ ήταν ανάμεσα στον κόσμο που συγκεντρώθηκε τη χθεσινή νύχτα κοντά στο πολυώροφο κτίριο κατοικιών του δυτικού Λονδίνου που καταστράφηκε από πυρκαγιά, σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος δώδεκα ανθρώπων και ο απολογισμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο 24ωροφο Πύργο Γκρένφελ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Η γεννημένη στο Λονδίνο ποπ σταρ εντοπίστηκε από τη χρήστρια FourMee του Instagram, η οποία ανάρτησε τρεις σκοτεινές φωτογραφίες. Η FourMee είπε ότι ο σύζυγος της τραγουδίστριας Σάιμον Κονέκι ήταν μαζί της. "Μόλις εντοπίστηκαν @Αντέλ και Σάιμον Κονέκι να επισκέπτονται τον Πύργο Γκρένφελ. Αυτή φορούσε αμπάγια. Σεβασμός προς τους δύο σας", έγραψε η χρήστρια στην ανάρτησή της.

Η Αντέλ που συγκαταλέγεται στους καλλιτέχνες με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων και εισιτηρίων σε συναυλίες παγκοσμίως, δεν ανέφερε την παρουσία της στο σημείο αυτό, ούτε έκανε καμιά δήλωση. Στο λογαριασμό της στο Twitter ουδεμία αναφορά υπήρχε.

Οι θαυμαστές της εξαίρουν τη συμπόνια που επιδεικνύει η 29χρονη συνθέτης σε δύσκολες στιγμές και τη διακριτικότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ