Η ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ προκάλεσε χιλιάδες αντιδράσεις ανησυχίας και συμπάθειας στο Διαδίκτυο μετά τη δημοσίευση στο facebook ενός βίντεο στο οποίο εξομολογείται ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις, ενώ αναφέρει πως είναι εντελώς μόνη, ζει σε ένα μοτέλ και οι δικοί της την έχουν εγκαταλείψει.
«Μόλις είδα τη συγκλονιστική έκκληση για βοήθεια της Σινέντ Ο’Κόνορ. Μοιάζει να είναι εντελώς απομονωμένη και ανησυχώ για την ασφάλειά της», ανέφερε η Άνι Λένοξ.
Η Ο’ Κόνορ, που έγινε γνωστή με το τραγούδι “Nothing Compares 2 U” που έγραψε ο Πρινς, μοιράστηκε στις 3 Αυγούστου στη σελίδα της στο facebook ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για τη μοναξιά της και τις σκέψεις της για αυτοκτονία.
«Είμαι μόνη, δεν έχω κανέναν στη ζωή μου, εκτός από τον γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου, τον πιο ευγενικό άνθρωπο στον κόσμο, που μου λέει πως είμαι μια ηρωίδα, και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που με κρατάει στη ζωή», έλεγε.
«Τώρα ζω σε ένα μοτέλ στα βάθη του Νιου Τζέρσι. Τρεις αρρώστιες με έκαναν να έχω αυτοκτονικές τάσεις», προσθέτει η καλλιτέχνης, ηλικίας 50 ετών, η οποία έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. «Εδώ και δύο χρόνια, η ζωή μου συνίσταται μόνο στο να μην πεθάνω, δεν είναι αυτό ζωή.»

Νωρίτερα, νέο μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα της, αποσκοπούσε να καθησυχάσει το κοινό και το περιβάλλον της καλλιτέχνιδας, το βίντεο της οποίας είχε περισσότερες από 800.000 επισκέψεις.
«Δημοσιεύω αυτό το post έπειτα από αίτημα της Σινέντ, για να γνωστοποιήσω σε όλους εκείνους που την αγαπούν ότι είναι ασφαλής», αναφέρει ο συντάκτης του μηνύματος. 
«Περιβάλλεται από αγάπη και λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα
Ήδη τον Ιούνιο του 2016, φήμες για αυτοκτονία είχαν ανησυχήσει τις αμερικανικές αρχές, προτού η τραγουδίστρια βρεθεί σώα σε ένα ξενοδοχείο. 
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις