Το βιβλίο του Αρνό Αρντουάν με τίτλο Président, la nuit vient de Tomber περιγράφει με “καυτές”  λεπτομέρειες την ερωτική ζωή του πρώην Γάλλου προέδρου Ζακ Σιράκ. 
Ο παντρεμένος Ζακ Σιράκ, που είναι σήμερα 84 ετών, είχε μια σειρά από ερωμένες και είχε το παρατσούκλι «τρία λεπτά, μαζί με το ντους».  Μάλιστα, όπως αναφέρει το βιβλίο, γυμνές γυναίκες, που «φλέγονταν από πόθο» περίμεναν στην ουρά για να κάνουν (-) με τον πρώην Γάλλο πρόεδρο Ζακ Σιράκ στο επίσημο προεδρικό αεροπλάνο. 
 
Το βιβλίο βασίστηκε σε συνεντεύξεις με τον Ντάνιελ Λε Κόντε, που ήταν κάποτε στενός συνεργάτης του Ζακ Σιράκ.  «Έγδυνε τις γυναίκες και τις έκανε δικές του χωρίς προκριματικά» γράφει ο Αρντουάν. «Επειδή ο χρόνος ήταν πιεστικός, επειδή η ποσότητα είχε πάντα προτεραιότητα». Το αγαπημένο του μέρος ήταν το επίσημο προεδρικό αεροσκάφος, όπου εκεί απατούσε τη σύζυγό του Μπερναντέτ Σιράκ.
Το βιβλίο λέει χαρακτηριστικά: «Υπήρχαν οι τακτικές, οι αγαπημένες και τα ορεκτικά. Άλλες που μοιράζονταν το ίδιο αεροσκάφος με τον πρόεδρο, περίμεναν γυμνές στα ιδιωτικά του δωμάτια». Σε ένα ταξίδι στο νησί Ρεουνιόν, ο Ζακ Σιράκ ψιθύρισε στο αυτί μιας νεαρής γυναίκας που του ζήτησε αυτόγραφο: «Έλα στο δωμάτιό μου, αν θέλεις».
Την νύχτα που πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Παρίσι, οι μυστικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο, γιατί ήταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις